Șeful Poliției Rutiere, pe FĂRAȘ după ce Claudiu Manda a rămas fără PERMIS de conducere

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Șeful Poliției Rutiere ar urma să fie demis ca urmare a faptului că nu s-a putut rezolva situația lui Claudiu Manda, căruia i s-a suspendat permisul de conducere după ce a condus cu peste 100 de kilometri la oră în localitate, informează B1 TV. 

B1 TV citează surse din MAI care spun că șefului Poliției Rutiere i se pregătește demiterea după ce a refuzat să intervină pentru Claudiu Manda care ar fi început să dea telefoane pentru a evita suspendarea permisului de conducere.

Reamintim că alături de Claudiu Manda, în autoturism se afla și Olguța Vasilescu. Conform informațiilor primite pe surse ieri și anunțate de Realitatea TV, Manda ar fi încercat să-i facă pe polițiștii rutieri să renunțe la sanctiune apelând la prieteni sus-puși prin telefoane date rapid. Oamenii legii i-au suspendat însă permisul de conducere pe o perioadă de trei luni.

Olguța Vasilescu a reacționat la rândul său vehement spunând că Poliția Română ar fi trebuit să dea un comunicat de presă ori să nu anunțe deloc acest eveniment, dar că i se pare revoltător ca au furnizat această informație pe surse presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel