El este românul din Italia găsit fără viață lângă Barajul Locone. Familia lui Mihai cere ajutorul populației pentru repatrierea trupului

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Mihai Iftode / Sursă: Facebook - Primăria Comunei Pucheni
Foto: Mihai Iftode / Sursă: Facebook - Primăria Comunei Pucheni

S-a aflat cine este românul găsit decedat lângă Barajul Locone. 

El este românul din Italia găsit fără viață lângă Barajul Locone, zona Minervino Murge. Mihai Iftode din comuna Pucheni, județul Dâmbovița, a fost găsit după ore de căutări, în cursul nopții de luni - 22 iulie, în jurul orei 3 dimineața.

Din informațiile presei italiene, tânărul a dispărut duminică - 21 iulie, când a campat cu cortul în pădurea de pini ce înconjoară rezervorul de apă Terra Batta, unul dintre cele mai mari din Europa. Căutările au fost declanșate imediat, implicând carabinierii postului local și numeroase asociații locale de voluntari. Ulterior, la fața locului au ajuns echipe de salvare ale pompierilor din Barletta și Bari.

Primarul comunei Pucheni a transmis condoleanțe pe pagina de Facebook a primăriei, și totodată, a apelat la populație pentru sprijinul financiar familiei îndurerate care nu își permite repatrierea tânărului.  

Mesajul primarului. ”Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia îndurerată, care trece printr-o suferință imensă”

 

”Dragii noștri concetățeni și prieteni,

Cu inimile îndoliate, vă aducem la cunoștință o veste tristă: Mihai Iftode, un tânăr din comuna noastră, și-a pierdut viața într-un tragic accident de înec în Italia. În aceste momente grele, gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia îndurerată, care trece printr-o suferință imensă. Pentru a aduce trupul neînsuflețit al lui Mihai acasă, alături de cei dragi, și a-i oferi o înmormântare creștinească, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Repatrierea implică costuri semnificative pe care familia lui Mihai nu le poate acoperi singură. De aceea, facem un apel către toți cei care pot și doresc să contribuie cu o sumă de bani, oricât de mică, pentru a ajuta această familie în aceste momente dificile.Continuăm să sperăm că bunătatea și unitatea comunității noastre vor face posibilă repatrierea lui Mihai. În aceste clipe de grea încercare, solidaritatea și compasiunea fiecăruia dintre noi contează enorm.

Orice contribuție este binevenită și va fi de mare ajutor pentru a aduce liniște sufletească familiei lui Mihai, știind că el va fi înmormântat acasă, în pământul natal. Donațiile pot fi făcute în contul bancar al mamei, deschis special pentru acest scop:I

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și solidaritatea dumneavoastră. Împreună, putem să alinăm durerea unei familii și să aducem un tânăr drag acasă. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Mihai și să ne dea tuturor puterea de a trece peste această durere.

Cu respect și recunoștință,Primarul Comunei Pucheni,Corneliu Nistor”, se arată în mesajul transmis. 

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran---primarul-din-pucheni_34115300.JPG)

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel