Elena Lasconi a dezvăluit salariul pe care-l câștiga la PRO TV, în 2020

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Elena Lasconi a dezvăluit ce salariu câștiga la PRO TV în anul 2020. 

Elena Lasconi spune că pe lângă salariu mai avea și alte venituri, din emisiuni, dar și din reclame acolo unde își folosea imaginea pentru diverse branduri, 

"Eu stau în Sectorul 3 din București. Nu am avut un alt apartament înainte de a-l cumpăra pe acesta și am de plătite rate până în 2027. În 2007 când mi-am dorit eu să-mi cumpăr o mașină și am zis că va fi singura mașina nouă din viața mea, mi-am cumpărat un Opel. Am fost la PRO TV până în 2020. Am vrut să-mi cumpăr o mașină și în momentul acela a început boom-ul acela imobiliar când puteai să dai avans pentru o altă casă. Se construia un cartier nou lângă locul unde locuiam, tot la Dristor, unde am dat două avansuri pentru două apartamente, unul de două și unul de trei camere, pentru că evaluarea apartamentului meu de la Dristor era foarte mare, deci era prețul foarte sus. Am refinanțat, am achitat cred, 9000 euro și am luat un alt credit mai mare. 

Eu am lucrat la Pro Tv până în 2020. Ultima oară am avut salariu 6000 lei bani în mână. Cred că au mai crescut salariile de atunci. Am avut și alte contracte. Am făcut reclame la Praktiker, am participat la emisiuni, am câstigat un concurs. După ce am câștigat concursul am avut mai multe contracte de publicitate cu diverse firme din care eu am câștigat bani. Am muncit pentru asta. Nu se fac bani dacă vrei să fii jurnalist și vrei să fii obiectiv, pentru că în momentul de față noi nu mai putem să vorbim despre o presă liberă," a spus Elena Lasconi într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mîndruță. 

Elena Lasconi spune că nu mai are timp să citească mesajele și solicitările de interviuri. Și-a angajat pe cineva

 

"O să mă duc peste tot la interviuri. Deja nu mai pot să-mi controlez agenda. Am o colegă de la Câmpulung care este și șefa mea de cabinet, care mă ajută. E ceva... Stau cu telefonul pe silențios. În fiecare dimineață sunt peste 400 de mesaje pe care nu le-am văzut. E foarte obositor, iar eu cred că nu ar trebui să-mi consum energia pentru asta. Știu că am multe invitații, la multe podcasturi și la multe televiziuni și o să încerc să le onorez. 

După ce am terminat liceul, m-am căsătorit. Nu e ceva extraordinar la Hațeg. M-am îndrăgostit și m-am căsătorit. Mi-am dorit foarte mult un copil. De fapt, îmi doream trei, dar nu mi-a ieșit. Am adus-o pe lume pe Oana care pentru mine a fost centrul universului. În 1992 am născut-o. Fiica mea are 32 de ani. E ditamai omul. A fost o ieșire despre care aș prefera să nu mai vorbesc, dar eu mă înțeleg foarte bine cu fata mea. Asta e o calitate pe care o am și ca președinte: fiica mea are idei de stânga de exemplu. Copilul pentru mine este sfânt. Asta nu înseamnă că eu trebuie să-i spun că ideile mele sunt mai bune. Este o femeie liberă, are 32 de ani, poate să facă ce dorește. Zilele trecute am vorbit cu ea. Dar zilnic ne scriem. Acum îmi zice "doamna președinte". Fiica mea nu mai dorește să vină în România, a plecat scârbită de ce a văzut aici. Nu i-a plăcut nimic, nici la facultate, stilul în care se preda," a mai povestit Elena Lasconi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel