EXCLUSIV  Emanuel Minea, la “România are nevoie de tine, implică-te!” - VIDEO

Roxana Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:
Emanuel Minea, la "România are nevoie de tine, implică-te"
Emanuel Minea, la "România are nevoie de tine, implică-te"

Emanuel Minea, vicepreședintele Asociației Românilor din Marea Britanie, este invitatul lui Bogdan Bolojan în cadrul seriei de emisiuni din cadrul proiectului “România are nevoie de tine, implică-te!".

În cadrul emisiunii vor fi analizate rezultatele raportului de cercetare realizat de institutul Argument cu privire la teme de interes pentru comunitatea românească din străinătate.

Vom vorbi despre comunitatea românească din Regatul Unit. Vom aborda teme precum viața în Marea Britanie după Brexit și modul în care românii se descurcă într-un context politic și economic schimbat.

Emisiunea va fi difuzată luni, 16 septembrie, de la ora 15.00 pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, precum și pe paginile de Facebook și Youtube ale redacțiilor.

Youtube video image
 

În cadrul interviului, vom explora provocările și oportunitățile cu care se confruntă românii stabiliți în Marea Britanie, cum îi afectează Brexit-ul pe aceștia din punct de vedere al muncii și drepturilor civile, despre cum se implică în România, dar și în comunitatea din care fac parte.

Se va discuta, de asemenea, despre perspectivele pe termen lung ale românilor din diaspora britanică și despre eforturile asociațiilor românești din străinătate.

Vor fi abordate și teme legate de educație, integrare, dar și soluții pentru întărirea legăturilor între românii din Regatul Unit și cei din țară.

"România are nevoie de tine, implică-te!"

 

Emisiunea face parte din proiectul "România are nevoie de tine, implică-te", finanțat de Departamentul Românilor de Pretutindeni. Obiectivul general al proiectului este de a informa și de a crește interesul diasporei românești cu privire la implicarea în viața civică a României, consolidând astfel legăturile dintre țară și comunitățile românești din afara granițelor.

Proiectul promovează implicarea activă prin vot și alte forme de acțiune civică, încurajând românii din diaspora să fie parte activă a schimbărilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel