Emily Burghelea, accident în Mauritius. A intrat într-un TIR

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Emily Burghelea a fost la un pas de moarte în vacanță. 

Emily Burghelea se afla într-un taxi care a intrat într-un TIR aflat pe mijlocul drumului, chiar pe drumul spre aeroportul din Mauritius, o celebră insulă din apropierea coastei Africii. La un moment dat, din cauza faptului că șoseaua nu era iluminată, șoferul taxiului nu a observat la timp un TIR care era pus de-a latul pe șosea. Coincidența a făcut ca în acel moment românca să fie cu telefonul în mână și să filmeze totul. În urma accidentului, Emily Burghelea s-a ales cu vânătăi. 

"Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii. Eram doar eu cu nașa. Toată familia ne așteptă la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… m-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală, care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar „Where is my son” un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.”

Moartea ne-a făcut cu mana. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…” a transmis aceasta.

Emily Burghelea și Acces Direct

 

Emily Burghelea a devenit cunoscută după ce a lucrat ca asistentă la Antena 1, în cadrum emisiunii "Acces Direct". Aceasta și-a anunțat demisia după mai multe controverse legate de episodul "Viorel și Vulpița". Aceasta a acuzat că emisiunea nu mai putea continua cu cele două personaje, având în vedere că Viorel obișnuia să-și bată soția. Emily a continuat să povestească din culisele emisiunii, iar de atunci a rămas în atenția fanilor, chiar dacă nu a mai apărut la televizor. Aceasta a strâns suficienți urmăritori pe conturile de socializare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel