Explozie urmată de un incendiu într-un oraș din Germania. Locuitorii au fost evacuați

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

O explozie urmată de un incendiu a distrus complet o cafenea din Köln, în cartierul Pesch, în noaptea de marți, provocând rănirea ușoară a două persoane și evacuarea temporară a locuitorilor din clădire.

O explozie produsă în cartierul Pesch din Köln a declanșat un incendiu devastator, care a distrus complet o cafenea situată pe Longericher Strasse. Incidentul a avut loc în jurul orei 2:45 dimineața, conform surselor BILD. Martorii au raportat că au auzit o bubuitură puternică, iar la scurt timp, cafeneaua a fost cuprinsă de flăcări, geamurile fiind sparte în urma deflagrației.

Două persoane au fost rănite 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Intervenția rapidă a pompierilor și a poliției a permis evacuarea clădirii, iar după aproximativ o oră, cei 25 de locuitori au fost autorizați să revină în apartamentele lor. Două persoane au suferit răni ușoare și au fost tratate la fața locului pentru suspiciune de inhalare de fum.

Cafeneaua, deschisă de doar câteva luni, a fost complet distrusă. Potrivit unui angajat al unei brutării din apropiere, proprietarii se află în vacanță. Dimineața, fațada magazinului era deteriorată, geamurile erau sparte, iar placarea exterioară atârna desprinsă. Poliția nu a stabilit încă dacă și alte magazine sau apartamente din clădire au suferit daune.

Anchetatorii se află la fața locului și investighează cauza exploziei, dar nu există, momentan, dovezi clare care să lege acest incident de cele două explozii produse săptămâna trecută în Köln. Cu toate acestea, martorii au declarat că au observat două persoane fugind spre Escher Strasse imediat după explozie.

De la sfârșitul lunii iunie, Köln a fost scena a șase explozii, poliția investigând posibilitatea unei legături cu mafia maroco-olandeză „Mocro”, deși acest aspect nu a fost confirmat oficial. Ultimele incidente au avut loc săptămâna trecută, pe Hohenzollernring și Ehrenstrasse, în jurul orei cinci dimineața. Poliția din Köln solicită cetățenilor care dețin informații legate de aceste evenimente să sune la numărul 0221 229-0 sau să trimită un e-mail la [email protected].

---------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                                             

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:                                                                                                                                                                                          

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel