Familia Regală a României anunță nașterea lui Augustus Mihai, al patrulea nepot al Principesei Elena

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Familia Regală a României anunță nașterea lui Augustus Mihai, al patrulea nepot al Principesei Elena / Foto: Facebook
Familia Regală a României anunță nașterea lui Augustus Mihai, al patrulea nepot al Principesei Elena / Foto: Facebook

Familia Regală a României a împărtășit o veste de bucurie: nașterea lui Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, fiul Elisabetei Karina de Roumanie Metcalfe și al soțului său, Kurt Metcalfe. 

Bebelușul s-a născut pe 23 mai 2024 la Spitalul Universitar din Durham, Marea Britanie, iar venirea sa pe lume aduce o nouă generație în familia regală.

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României a anunțat că a devenit bunică pentru a patra oară, printr-un mesaj plin de emoție postat pe pagina oficială de Facebook a Familiei Regale: „Alteța Sa Regală Principesa Elena dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024.”

 

Botezul va avea loc într-un cadru privat, duminica viitoare

 

Nașterea micuțului Augustus Mihai marchează un moment important în viața Elisabetei Karina și a soțului său Kurt, fiind primul lor copil. Cei doi au ales să facă public acest eveniment fericit odată cu apropierea botezului, care va avea loc într-un cadru privat, duminica viitoare. Ceremonia de botez va reuni membrii apropiați ai familiei, incluzându-i pe ASR Principesa Elena și pe soțul său, ES dl Alexander Nixon, precum și pe părinții lui Kurt Metcalfe.

Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, născută pe 4 ianuarie 1989, a fost la rândul ei botezată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, într-o ceremonie desfășurată în primăvara acelui an. Fiica Principesei Elena a ales să își întemeieze o familie în Regatul Unit, însă legătura sa cu România și cu tradițiile Casei Regale rămâne puternică.

Nașterea lui Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe aduce bucurie nu doar în familia regală, ci și printre susținătorii și admiratorii acesteia. 

Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe este al patrulea nepot al Principesei Elena, un moment emoționant pentru aceasta, care și-a exprimat dorința de a fi alături de fiica și ginerele ei în aceste momente speciale. Familia așteaptă cu entuziasm botezul de duminică, care va avea loc într-un cadru intim, conform tradiției și valorilor regalității.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel