Haideți să vedeți pas cu pas cum să faceți rețeta unui cheesecake delicios cu cireșe, fără coacere.
Ingrediente pentru a face cheesecake cu cireșe fără coacere:
Pentru bază:
- 150 de grame de biscuiți cu fulgi de ciocolată
- 50 de grame de unt.
Pentru umplutură:
- 8 foi de gelatină
- 125 mililitri de lapte
- 500 de grame de cremă de brânză
- 345 grame de cireșe sau dulceață de cireșe
- 50 de grame de zahăr pudră
- 200 mililitri de smântână pentru frișcă (1 cană)
- 3 linguri de dulceață de cireșe.
Cum să faci cheesecake cu cireșe fără coacere
Pentru a face deliciosul nostru cheesecake cu cireșe fără coacere, mai întâi vom face baza. Pentru a face acest lucru, puneți biscuiții tocați într-un robot de bucătărie și măcinați. Apoi, topim untul la cuptorul cu microunde și amestecăm cu biscuiții fărămițați.
Unge foarte bine o forma rotundă detașabilă de aproximativ 18-20 cm în diametru în care vreți să faceți cheesecake-ul cu cireșe și tapetează fundul cu amestecul de biscuiti și unt. Apăsați cu mâna și lăsați să se răcească la frigider.
Odată ce aveți baza, continuați să faceți umplutura pentru cheesecake-ul cu cireșe. Mai întâi se hidratează foile de gelatină într-un vas cu apă și se lasă să stea 5 minute.
Apoi, încălziți laptele în cuptorul cu microunde (nu va fi nevoie să fiarbă), scurgeți foile de gelatină și dizolvați în laptele fierbinte. Amestecă bine. Lăsăm să se răcească și rezervăm.
Am găsit cel mai bun cheesecake cu mascarpone fără coacere. E rețeta fără egal
Într-un castron mare punem crema de branză, zahărul pudră și cireșele din care scoatem sâmburii sau dulceața de cireșe. Bateți cu tijele unui mixer electric.
Apoi, adăugați laptele și frișca bătută în bol. De data aceasta, amestecați cu o spatulă cu mișcări învăluitoare.
Scoatem forma cu baza de biscuiți din frigider și turnăm umplutura deasupra. Apoi neteziți suprafața.
Aveți deja gata cheesecake-ul. Puteți să faceți câteva decorațiuni pentru a-l face mai aspectuos. Pentru asta puteți folosi trei linguri de dulceață de cireșe.
Tot ce trebuie să faceți este să îl țineți la frigider pentru a se solidifica peste noapte.
După cum puteți vedea, nu este atât de dificil să faceți și să decorați cheesecake-ul cu cireșe.
Cheesecake cu căpșuni fără coacere. Un desert răcoritor, perfect pentru zilele caniculare
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News