Fată de 15 ani, dispărută în orașul în care Șacalu ucidea femei. Autoritățile se tem de ce e mai rău

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Este îngrijorare la Constanța după dispariția unei fete de 15 ani. Anchetatorii se tem că ar putea fi victima Șacalului. 

Melinte Sandra Elena, o adolescentă de 15 ani, a dispărut de la un centru de plasament pe 31 august 2024 și de atunci nu a mai fost văzută. Poliția face apel la cetățeni pentru ajutor în găsirea ei. Totul în contextul în care un presupus criminal, cunoscut sub numele de "Șacalu", a ucis două femei în aceeași perioadă la Constanța.

În seara zilei de 31 august, în jurul orei 19:30, Poliția Municipiului Constanța a fost sesizată cu privire la dispariția voluntară a Sandrei Elena. Adolescenta a plecat dintr-un centru de plasament din oraș, iar de atunci nu s-a mai întors. Tânăra are o înălțime de 1,50 metri, cântărește aproximativ 50 de kilograme, are părul negru și ondulat și ochii negri. În momentul plecării, purta pantaloni scurți negri, o bluză albă și roz, și sandale negre.

Protecția Copilului a dat acordul de mediatizare a cazului foarte târziu

 

Deși au trecut aproape trei săptămâni de la dispariție, poliția a primit acordul pentru mediatizarea cazului abia pe 18 septembrie, în speranța că cineva ar putea veni cu informații utile. Familia fetei, afectată profund de dispariție, a postat mesaje pe rețelele de socializare, cerând ajutorul comunității. „Orice detaliu poate fi crucial în găsirea ei! Vă rugăm să distribuiți acest mesaj!”, au scris membrii familiei.

Melinte Sandra Elena a ajuns în centrul de plasament după moartea părinților săi, trecând mai întâi prin grija unor rude apropiate. Cazul ei a devenit o prioritate pentru Poliția Județeană Constanța, care, împreună cu specialiștii Direcției de Asistență Socială, investighează cercul de apropiați al fetei, încercând să afle unde s-ar putea afla.

Poliția a informat că tânăra este cunoscută pentru plecări voluntare repetate, însă până acum, nu există indicii că ar fi victima vreunei infracțiuni. Cu toate acestea, autoritățile depun toate eforturile pentru a o găsi și pentru a clarifica circumstanțele dispariției.

Oricine are informații despre Sandra Elena este rugat să contacteze de urgență poliția la numărul 112 sau la Dispeceratul IPJ Constanța. Ajutorul publicului este esențial în rezolvarea acestui caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel