Femeie găsită înghițită de un piton gigant în Indonezia, după ce a plecat să-i cumpere medicamente fiul ei bolnav

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Într-un eveniment îngrozitor, o femeie în vârstă de 36 de ani din Indonezia a fost descoperită în burta unui piton gigant după ce a mers să cumpere medicamente pentru fiul ei bolnav. Incidentul a avut loc pe 2 iulie în satul Siteba, din Sulawesi de Sud.

Femeia a plecat de acasă pentru a cumpăra medicamente și nu s-a mai întors, declanșând îngrijorarea soțului ei, Adiansa, în vârstă de 30 de ani. Îngrijorat de absența ei prelungită, acesta, împreună cu sătenii din zonă, a lansat o operațiune de căutare. Eforturile lor au dus la găsirea papucilor și pantalonilor femeii la aproximativ 500 de metri de casa lor.

Presupunând că Siriati ar fi fost atacată de o reptilă, echipa de căutare a continuat investigațiile. Câteva ore mai târziu, aceștia au descoperit un piton gigant cu o burtă neobișnuit de mare. Șeful poliției locale, Idul, a declarat pentru AFP că șarpele era încă viu atunci când a fost găsit, conform presei străine.

 

Femeia nu a supraviețuit

 

Secretarul satului, Iyang, a explicat că Adiansa a devenit suspicios din cauza burții mari a pitonului. Șarpele a zdrobit-o pe Siriati până la moarte înainte de a o înghiți. Tragedia a fost confirmată când picioarele femeii au fost văzute ieșind din gura pitonului.

Iyang a menționat că Siriati plecase să-și viziteze fratele, o călătorie care presupunea trecerea printr-o pădure, unde riscurile atacurilor de reptile sunt mai ridicate.

Șeful poliției din Walenrang, comisarul adjunct de poliție Idul, a confirmat că trupul lui Siriati a fost găsit intact, deși probabil avea oasele zdrobite. Trupul ei a fost dus la o casă funerară pentru o ceremonie religioasă.

Deși atacurile de șerpi în Indonezia sunt rare, nu sunt nemaiauzite. În trecutul recent, o femeie a fost găsită moartă în interiorul unui piton reticulat în Sulawesi de Sud, iar în 2023, un fermier a fost mistuit de un piton de 8 metri. În 2018, o femeie a fost găsită într-un piton de 7 metri în orașul Muna, iar în anul precedent, un fermier a fost descoperit în interiorul unui piton de 4 metri în Sulawesi de Vest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel