O fetiță de numai 3 ani și jumătate și-a pierdut viața pe loc, iar mama ei a pierdut luptat cu moartea în această dimineață, după un cumplit accident rutier, petrecut în Oradea. Mașina condusă de femeia de 30 de ani s-a izbit violent de un microbuz cu români care mergeau în Belgia, care venea din sens opus. Ocupanții microbuzului au scăpat doar cu răni ușoare.
Accidentul rutier s-a produs joi, 11 noiembrie, în jurul orei 13:18, pe DN79, în afara municipiului Oradea. În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism marca Volkswagen Bora și o dubiță de transport persoane.
Accidentul s-a petrecut la câteva sute de metri de aeroport, într-o curbă uşoară. Autoturismul ieşise din Oradea şi se îndrepta spre comuna unde locuieşte familia şoferiţei. Nu se ştie din ce cauză, chiar în curbă, maşina a intrat pe contrasens. Cel puţin aşa spun ocupanţii unui microbuz care venea din sens opus.
Fetiță de trei ani, moartă într-un accident cu un microbuz cu români care mergeau în Belgia
Potrivit polițiștilor orădeni, vinovată de producerea accidentului este mama fetiței. Aceasta conducea spre Nojorid când a a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de circulație. În urma impactului violent, copila de 3 ani și jumătate a rămas încarcerată, pompierii reușind să o scoată din mașină, însă manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes.
Mama fetiței a suferit multiple traumatisme şi a fost internată, în stare critică la spital. Duminică, Larisa a pierdut lupta cu viața, chiar în ziua înmormântării fiicei sale.
Larisa, mama Anastasiei a murit în ziua înmormântării micuței
Femeia era în comă. „E în stare foarte gravă. Este în comă asistată respirator, are traumatisme multiple aproape pe fiecare segment al corpului, cap torace, abdoment, fracturi la nivelul membrelor”, a declarat dr. Hadrian Borcea pentru Bihon.ro.
În total 6 persoane, între care şi doi minori, au fost implicate în cumplitul accident rutier produs, joi, pe DN79, pentru salvarea cărora au intervenit patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News