Fiica lui Ioan Crișan, săltată de procurori. Ar fi comandat asasinarea tatălui său pentru un motiv incredibil

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Fiica lui Ioan Crișan a fost deja săltată de procurori și este dusă la audieri. 

Primele informații scurse din anchetă arată că fiica lui Ioan Crișan, Laura, a fost cea care a comandat asasinarea tatălui său pentru că i-a fost teamă că averea ar putea ajunge în mâinile amantei acestuia.

Cea care l-ar fi ajutat ar fi fost iubitul său, care avea mai multe joburi: era frizer, dar se pricepea și la electronică și la reparații de mașini. El ar fi fost cel care a conectat dispozitivul explozibil în mașina "socrului" său, la comanda iubitei sale, fiica lui Ioan Crișan.

Din câte se pare, explozibilul ar fi fost cumpărat din Serbia. 

 

Cine este Laura Crișan, acuzată că a plătit asasinatul tatălui

 

Ceea ce este cu adevărat incredibil este că Laura Crișan chiar a acordat un interviu presei în care se plângea de faptul că a fost audiată o singură dată. 

Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, ucis într-un atentat cu bombă în 2021, a declarat anchetatorilor că nu se afla la locul tragediei în ziua respectivă. Ea a menționat că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu deține nicio informație cu privire la evoluția investigației. În plus, femeia se plângea că nu a primit nici măcar un apel din partea poliției în legătură cu desfășurarea anchetei.

Ioan Crișan, om de afaceri din Arad, și-a pierdut viața pe 29 mai 2021, când mașina sa a explodat pe o stradă din oraș. Identitatea sa a fost confirmată în urma necropsiei, care a relevat că el a decedat la câteva secunde după detonarea dispozitivului exploziv.

Procurorii Parchetului General au încadrat explozia drept un caz de omor cu premeditare, fiind siguri încă din primele zile că ar fi fost vorba de un asasinat la comandă. Bomba ar fi fost activată de la distanță, iar în atac a fost folosit un exploziv de mare putere, conform concluziilor preliminare ale anchetatorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel