Firea, forțată de PSD să-și dea demisia. Ministrul Budăi ar fi plâns

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Miniștrii PSD în Guvernul României (Sursa: Inquam Photos/Octav Ganea)
Miniștrii PSD în Guvernul României (Sursa: Inquam Photos/Octav Ganea)

Gabriela Firea este forțată de PSD să-și dea demisia din funcția de ministru al Familiei. Aceasta are termen până luni, informează surse politice. 

Conform unor surse citate de Antena 3, Marius Budăi, ministrul Muncii și Protecției Sociale a plâns când a fost nevoit să-și dea demisia. Ar urma Gabriela Firea, potrivit sursei citate. Paul Stănescu este cel care ar fi spus primul că este nevoie ca Gabriela Firea să demisioneze și ea din cauza apropierii care iese la iveală dintre ea și patronul azilului groazei, Ștefan Godei. 

Cel mai probabil, Firea își va da în cele din urmă demisia pentru că nu a mai ieșit să combată în nici un fel acuzațiile și nici informațiile că ar pleca din funcția de ministru al Familiei. Singurele explicații ale sale sunt cele de zilele trecute, atunci când a spus că Godei nu era șoferul ei. Totuși, acesta a fost fotografiat în timp ce filma o conferință de presă a Gabrielei Firea. Mai mult decât atât, Godei a fost angajat la cabinetul de Senator al Gabrielei Firea până în luna februarie a acestui an. 

”Doamna Firea va trebui să explice această apropiere dacă ea a existat și să decidă în consecință. Va fi o întâlnire la vârful partidului zilele următoare și această speță probabil nu va putea fi evitată. Poate fi considerată o problemă de imagine din momentul în care această știre se rostogolește peste tot. Din perspectiva PSD, doamna Firea este prima care trebuie să explice”, a spus Lucian Romașcanu la Digi24. 
.

Cătălin Drulă a cerut și el demisia Gabrielei Firea

 

Preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, a transmis joi că demisia lui Marius Budăi de Ministerul Muncii trebuie să fie urmată de cea a Gabrielei Firea, care deţine portofoliul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse.

"După demisia lui Marius Budăi trebuie să urmeze Gabriela Firea. Fiecare zi de întârziere înseamnă sfidare şi dispreţ faţă de românii revoltaţi de ororile din Voluntari. Premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea. Oricâte calcule cinice îşi fac în spate, acestea nu pot trece înaintea unui gest necesar şi obligatoriu. Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa Guvernului", a scris Drulă, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel