Firea spune că a pierdut alegerile pentru că a fost prea profesionistă și prea serioasă în campanie

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gabriela Firea și-a găsit cu greu cuvintele după ce a pierdut alegerile într-un mod absolut umilitor. 

Conform Exit Pollului Curs-Avangarde, Nicușor Dan a obținut aproape un număr dublu de voturi fața de Gabriela Firea. Vizibil iritată de rezultat, Gabriela Firea spune că ea nu a făcut o campanie în care să vorbească urât, ci a fost prea profesionistă, prea serioasă. 

"Eu am făcut o campanie bazată pe soluţii, pe idei, ce am lăsat la primărie, ce vreau să continui şi ce proiecte noi am. Nu ştiu, campania mea a fost prea serioasă, prea sobră, nu am cântat, nu am dansat, nu am vorbit urât, nu am spus nu ştiu ce cuvinte atractive care să creeze titluri. Poate a fost o campanie prea serioasă, profesionistă şi din acest punct de vedere poate nu am ajuns cu această campanie serioasă considerată poate, de presă, anostă, nu am ajuns la toţi bucureştenii cu acest mesaj", a spus Gabriela Firea.

Firea își va lua mandatul de europarlamentar

 

Candidata PSD, care în cele din urmă va merge la Bruxelles pentru a-și lua mandatul de europarlamentar, spune că nu are ce să reproșeze staffului de campanie.

Nu vreau să reproşez nimănui nimic. Vreau să numărăm voturile, buletinele de vot, să avem o imagine clară asupra acestui rezultat şi avem timp să facem şi analize. (...) Au fost în zona aceasta de centru-stânga mulţi candidaţi, am fost mulţi candidaţi şi în coaliţie, aşa a fost decizia. Acum ce putem să mai facem? (...) Eu am făcut o campanie corectă, bazată pe soluţii, din păcate ceilalţi contracandidaţi, domni, de dimineaţă până seara mă atacau pe mine ca şi cum eu eram primarul în funcţie şi eu trebuia să fac bilanţul guvernării locale. Aşa au găsit ei de cuviinţă, cu fraze foarte urâte şi anumite expresii de la periferia vocabularului", a mai spus Firea. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel