Fiul româncei Maria Campai a descris-o pe mama sa ca fiind o persoană veselă și onestă. „Ne vom lupta pentru dreptate”

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Maria Campai / Sursă: Facebook - Maria Campai
Foto: Maria Campai / Sursă: Facebook - Maria Campai

Fiul Mariei Campai, femeia de 42 de ani ucisă pe 19 septembrie în Viadana, provincia Mantua, a vorbit despre pierderea mamei sale.

Fiul Mariei Campai, femeia în vârstă de 42 de ani ucisă în Viadana, provincia Mantua, a vorbit pentru Fanpage.it despre tragedia care i-a lovit familia. Maria a fost găsită fără viață la o săptămână după dispariția sa, în grădina unei case nelocuite, iar un tânăr de 17 ani a fost arestat pentru crimă.

„Ea nu a fost doar o mamă, ci și o confidentă și o prietenă, o persoană pe care nu am văzut-o niciodată rănind pe nimeni,” a declarat fiul femeii. El a descris-o pe Maria ca pe o persoană veselă și onestă, cu care a păstrat o relație strânsă, chiar și după separarea părinților. „Până s-a despărțit de tatăl meu, de comun acord, ea a fost mereu alături de noi, apoi, chiar dacă era în Parma și noi în Toscana, am vorbeam des și ne vedeam video,” a explicat el.

Dispariția Mariei pe 19 septembrie a fost un șoc pentru toată familia. „A fost un sentiment de nedescris, niciodată experimentat și distructiv,” a spus fiul. După ce poliția a informat familia despre dispariția ei, rudele au început să o caute, dar speranțele lor s-au năruit odată cu descoperirea trupului.

Fiul Mariei a subliniat că familia dorește să afle adevărul și speră ca justiția să-și facă datoria. „Nu poți lovi o persoană și o ucizi. Anchetatorii vor vedea de restul și statul italian va decide asupra justiției. Sper să facă tot posibilul, să nu se oprească la lucruri banale, ci să ajungă la fundul tuturor. Noi ne vom lupta pentru dreptate”

Familia intenționează să organizeze funeraliile Mariei în orașul ei natal, Turda, România, unde fiii ei și alte rude se vor reuni pentru a o conduce pe ultimul drum. În acest moment dificil, fiul a transmis un mesaj emoționant: „Un mesaj important pe care aș vrea să-l transmit tuturor este să rămâi aproape de părinții tăi, să-i iubești.”

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel