Florin Piersic, prima apariție după spitalizare. Actorul promite să revină pe scenă în ianuarie: „Nu mi se potrivește cuvântul adio”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Florin Piersic, prima apariție după spitalizare. Actorul promite să revină pe scenă în ianuarie: „Nu mi se potrivește cuvântul adio” / Foto: Facebook
Florin Piersic, prima apariție după spitalizare. Actorul promite să revină pe scenă în ianuarie: „Nu mi se potrivește cuvântul adio” / Foto: Facebook

Dan Negru a avut o conversație telefonică emoționantă pe Facebook cu actorul legendar Florin Piersic, care a dezvăluit că intenționează să revină pe scenă în ianuarie, de ziua sa, când va împlini 89 de ani.

În cadrul acestei discuții pline de căldură și umor, Florin Piersic a negat zvonurile despre o posibilă retragere definitivă de pe scenă.

„Toată lumea mă întreabă cum e Florin Piersic. Florine, salut!”, a deschis Dan Negru conversația, adresându-se actorului într-un mod prietenos și familiar. Răspunsul lui Florin Piersic nu a întârziat: „Te sărut, puștiule. Ce faci, măi copile? Ce bine îmi pare că m-ai sunat, prietenul meu de o viață.”

 

Cum arată o zi din viața lui Florin Piersic

 

În continuarea dialogului, Dan Negru, curios să afle mai multe despre cum se simte actorul în prezent, l-a întrebat: „Cum e o zi din viața ta acum?”

Florin Piersic a răspuns deschis și sincer: „Domnule, cum să fie, mă recuperez, în sensul că mă simt mult mai bine. Chiar foarte bine, zic eu. Chiar astăzi am încercat cumva să pot să vorbesc cu cei care se ocupă de mine. Toți au spus că o să fiu foarte bine. Și ceea ce este cel mai impresionant pentru mine, în sensul rău al cuvântului, este că o să am niște spectacole în ianuarie, de ziua mea. Să dea Dumnezeu, o să împlinesc 89 de ani, dar ziarele spun că o să apar în fața publicului, că o să îmi iau adio. De ce să îmi iau adio? Eu n-am cuvântul ăsta 'adio' cu nimeni. Nu vreau să îmi iau rămas bun.”

Această declarație fermă a lui Florin Piersic, însoțită de tonul său optimist și glumeț, a venit ca o gură de aer proaspăt pentru toți cei care îl iubesc și îl admiră de-a lungul carierei sale. În ciuda speculațiilor și a zvonurilor apărute în presă, Piersic a confirmat că se simte bine și că este pregătit să continue să apară în fața publicului, așa cum a făcut-o întotdeauna.

 

Dan Negru îl provoacă pe Piersic la o cursă de înot cu David Popovici

 

Dan Negru, cunoscut pentru simțul său de umor, nu a pierdut ocazia de a aduce o notă ludică în discuție, provocându-l pe Florin Piersic la o cursă de înot cu campionul mondial David Popovici vara următoare, pentru a-și lua revanșa din Dubai de acum câțiva ani.

Râzând, Piersic a răspuns cu entuziasm: „Îl felicit pe David Popovici pentru tot ce a făcut pentru țara asta. Eu sunt alături de el și am să fiu cât am să trăiesc. Eu doresc foarte tare să apar în ianuarie la tine în emisiune, sper eu. Vreau să mă întâlnesc cu publicul, să fiu sănătos așa cum mă simt acum.”

Pe lângă planurile sale de a reveni pe scenă, Piersic a împărtășit și detalii despre viața sa de zi cu zi: „Știi ce fac acum, în afară de a mă recupera? Citesc. Citesc foarte mult. Florin Piersic e bine. Nu mi se potrivește cuvântul 'adio'.”

 

Un mesaj de speranță pentru fani

 

Conversația telefonică dintre Dan Negru și Florin Piersic a fost o torță de speranță pentru fanii actorului, oferind nu doar o actualizare despre starea sa de sănătate, ci și o promisiune fermă că va reveni pe scenă, poate chiar din ianuarie. La 89 de ani, Piersic nu dă niciun semn de oboseală și refuză categoric să își ia adio de la scenă și de la cei care îl iubesc.

„Asta am vrut să le spun tuturor, că Florin Piersic este bine”, a subliniat Dan Negru, aducând în fața publicului un mesaj de încurajare și de speranță. Actorul a demonstrat, încă o dată, că este o sursă inepuizabilă de energie și bucurie, dornic să continue să bucure sufletele oamenilor prin talentul și prezența sa inconfundabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel