Frizerul echipei Angliei spune că spiritul jucătorilor este cu mult deasupra celorlalți. „Va fi un meci electrizant”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Frizerul echipei Angliei spune că spiritul jucătorilor este cu mult deasupra celorlalți. „Va fi un meci electrizant” / Foto: Instagram
Frizerul echipei Angliei spune că spiritul jucătorilor este cu mult deasupra celorlalți. „Va fi un meci electrizant” / Foto: Instagram

Sheldon Edwards, frizerul de renume al echipei naționale de fotbal a Angliei, cunoscut pe rețelele de socializare sub numele de HD Cutz, a oferit o privire unică asupra stării de spirit a jucătorilor înaintea finalei Euro 2024 împotriva Spaniei. Descriind atmosfera din cadrul echipei drept "electrizantă", Edwards a subliniat unitatea și energia pozitivă care domină în rândul fotbaliștilor.

Într-un interviu acordat podcastului Reach's Euro Thrash, Edwards a lăudat pregătirea echipei sub conducerea lui Gareth Southgate, menționând că aceasta este a doua finală europeană consecutivă pentru Anglia.

"Energia și atmosfera pe care acești băieți le au în competiții, fie că este vorba de Euro sau Cupa Mondială, este electrizantă. Toată lumea este foarte liniștită și calmă, așteptând cu nerăbdare următorul meci", a spus el. Edwards a adăugat că nu a observat niciun fel de nervi în rândul jucătorilor, sugerând că, dacă există emoții, acestea sunt bine controlate.

Comentariile lui Edwards vin în contextul unor zvonuri despre posibile tensiuni interne în echipa Angliei. Alan Brazil de la talkSPORT a declarat că a primit un mesaj de la un jucător englez care susținea că nu se bucură deloc de turneu și că echipa ar fi dezbinată. Cu toate acestea, Edwards a contrazis aceste afirmații, insistând că atmosfera este "foarte pozitivă".

 

Presiune mare înaintea finalei de duminică în echipa Angliei 

 

"Am fost în multe cantonamente și trebuie să recunosc, cel al Angliei este atât de organizat. Configurația este perfectă pentru ca jucătorii să rămână relaxați și să se simtă confortabil", a explicat Edwards. El a recunoscut presiunea mare sub care se află echipa înaintea finalei de duminică, dar a subliniat că jucătorii sunt într-o stare de spirit ridicată și că gestionarea acestei presiuni merită respectată.

Frizerul a continuat să descrie atmosfera din echipă ca fiind aproape familială, plină de râsete și glume. "Este frumos și cald, există o mulțime de râsete, glume și banter. Sunt o mulțime de tipi amuzanți acolo care fac glume. Când acești băieți se reunesc, se vede că abia așteaptă să-și reprezinte țara", a adăugat el.

"Puteți vedea din unele fragmente de pe rețelele de socializare când joacă, se înțeapă reciproc pe teren sau orice altceva, care nu este înființat, care este filmarea vieții reale a ceea ce are loc acolo", a explicat el.

Înainte de finala împotriva Spaniei, Edwards a spus că este încântat să "facă câteva tunsori finale" pentru jucători și speră să contribuie, într-un mod simbolic, la succesul echipei. "Nu știu dacă pot face vreo magie, dar aș fi fericit să fac parte din această istorie", a încheiat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel