Furnizorii de păcănele cu cele mai mari plăți din piața românească

Editor Team |
Data publicării:

Cazinourile online românești vin cu o suită de jocuri impresionată. Totuși, furnizorii sunt cei care vin cu inovația în jocuri, turneele și jackpoturile progresive. Deși cazinourile sunt cele care plătesc premiile pentru jackpoturi și bonusuri, și furnizorii vin cu plăți și premii colosale pentru competiții sau evenimente speciale.

În România sunt peste 100 de furnizori de jocuri de cazino certificați și licențiați de ONJN. Din aceștia se remarcă un număr de cinci provideri.

EGT Digital

EGT Digital este cunoscut pentru portofoliul său de peste 300 de sloturi online. Jocurile lor oferă un RTP mediu de peste 94% și au teme clasice cu fructe. Sloturile EGT pot aduce potențiale de câștig de până la 20.000x suma pariată. Dacă te interesează jocuri care plătesc bine, EGT este o alegere solidă, fiind prezent în multe cazinouri online populare.

Exemple de jocuri populare de la EGT Digital sunt 40 Super Hot, Shining Crown, și Burning Hot. Aceste sloturi sunt cunoscute pentru sistemul de jackpot Jackpot Cards și Jackpot cu 4 niveluri de câștig.

Jackpotul are patru niveluri: treflă, caro, inimă roșie și pică. Fiecare nivel poate oferi câștiguri mari în mod aleatoriu.

Amusnet

Amusnet Interactive este un dezvoltator de jocuri de noroc online care se axează pe sloturi clasice și progresive. Jocurile lor includ tematici variate, de la fructe la teme istorice.

Majoritatea sloturilor oferă jackpoturi progresive și funcții speciale cu dublaj. Deși interfața lor este ușor învechită, jocurile sunt compatibile cu toate dispozitivele.

Jocurile Amusnet sunt foarte asemănătoare cu cele de la EGT Digial. Ambele firme derivă din același grup și au păstrat ideea jocurilor vechi tip gaminatoare. Amusnet totuși are sloturi cu pariuri care încep de la 0.10 RON și urcă până la maxim 100 RON. Păcănelele lor sunt mai potrivite dacă nu-ți place să cheltui mult pe testarea jocurilor.

Play’n Go

Dacă ești curios să testezi jocuri cu potențiale mari de câștig și plăți inedite, Play’n Go este furnizorul pentru tine. Jocurile lor sunt în general 3D, cu teme moderne, grafică diferită de la joc la joc. Procentul de plată este de peste 93% la toate jocurilor lor de cazino.

Cele mai populare titluri sunt Book of Dead, Rise of Olympus 100, și Pearl of India. Totuși se poate observa că Play’n Go este furnizorul cu cele mai multe sloturi inspirate din trupe și cântăreți legendari de rock precum: Dio, Alice Cooper sau Sabaton. Furnizorul oferă și jocuri virtuale cu diferite variante de Poker și Blackjack.

No Limit City

No Limit este un furnizor relativ nou și puțin popular în România. Totuși, luând în considerare plățile, jocurile și părerea jucătorilor, nu putea fi ignorat. No Limit City este pe piață din 2019 și a adus un val de jocuri de cazino cu teme care imită jocurile anilor 90-2000. Păcănele cu personaje pixelate, culori neon sau teme fantastice cu război și președinți.

No Limit introduce plățile în megaways, unde nu trebuie să faci linii de simboluri ca să câștigi. Tot ce trebuie să faci este să ai minim 4 simboluri la fel unu lângă celalalt pentru a declanșa secvențe câștigătoare. Mai mult decât atât, poți cumpăra speciale cu rotiri gratuite, șanse extra de câștig sau simboluri cu plăți mai mari.

Joc responsabil

Furnizorii și cazinourile din România funcționează sub licența ONJN și plătesc taxe anuale. Asigură-te că testezi jocurile de cazino doar pe platforme acreditate. Mai mult decât atât, alege cazinouri online cu variante demo, unde poți juca fără bani până te acomodezi cu furnizorul.

Găsește cazinouri online care te protejează, îți facilitează limitările și închiderea contului la nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel