Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas
Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas

Fursecuri de ciocolată neagră fără zahăr se prepară ușor și din ingrediente simple. Biscuiții sunt parfumați și gustoși, perfecți pentru a fi serviți dimineața, înmuiați în lapte. Iată rețeta perfectă pe care trebuie să o urmați astfel încât să mulțumească toată familia.

Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Ingrediente

Citește și Kulich, cozonac rusesc pentru Paște, foarte pufos și delicios! Rețeta pas cu pas a gospodinelor

250 g de făină

16 g praf de copt

50 g de stevie

2 oua

120 g de ciocolată neagră

80% g de unt

praf de sare

 

 

Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Preparare

 

Pentru a pregăti aceste fursecuri, începeți  prin a pune ciocolata și untul într-un castron și lăsați-i să se topească la cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Nu uitați să tăiați untul și ciocolata neagră în bucăți mici înainte de pune a microunde.  După ce s-au topit, lăsați-le un pic să se răcească.

 

citiți si: Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată

 

Într-un castron puneți făina cernută cu praful de copt, adăugați sarea și amestecați-le bine cu o lingură. Adăugați cele două ouă, unul și ciocolata topite, amestecând în continuare. La sfârșit se adaugă stevia. Continuați să amestecați compoziția până când aceasta devine omogenă.

 

Ar putea să vă placă și:  Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun

 

Rulează amestecul obținut pe o placă de patiserie și formează bile pe care le vei zdrobi puțin. O tavă se acoperă cu o hârtie de copt, iar pe ea se pun fursecurile.

 

Încercați și:  Prăjitură cu ciocolată gata în 10 minute. Rețeta unui desert care te va cuceri de la prima bucățică

 

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade. Fursecurile se coc timp de 15 minute. Scoteți-i din cuptor și lăsai-i să se răcească bine înainte de a le savura. După pregătire, puteți păstra fursecurile și câteva zile într-un recipient etanș. Poftă bună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel