Aveți nevoie de două albușuri, două banane bine coapte și câteva sute de grame de fulgi de cocos.
Albușurile se bat bine cu mixerul până se formează o spuma care sa nu mai curgă. Pasați bananele pe care le adăugați peste albușurile spumă. Amestecați bine, apoi adăugați fulgii de cocos.
Citeste si: Chifteluţe din carne. Rețeta și ingredientele secrete care face diferenţa
Fursecuri care nu îngrașă: cum le coacem
Tapetați o tavă cu hârtie de copt în care puneți, cu ajutorul unei linguri, compoziția în cantități mici, cât pentru un fursec. Se lasă la cuptor aproximativ 10 minute. Verificați cu ajutorul unei scobitoare dacă fursecurile s-au copt.
Trebuie neapărat să vezi și: Piure de cartofi cu lapte, rețeta simplă: Cum se face corect și ce ai greșit până acum
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News