Gemenii dispăruți în urmă cu trei zile nu au fost găsiți. Băieții ar fi fost văzuți la gara din Craiova

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe si Marian Tabusi, cei doi gemeni disparuti de acasa (Foto: Poliția Română)
Gheorghe si Marian Tabusi, cei doi gemeni disparuti de acasa (Foto: Poliția Română)

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu nu au fost încă găsiți. Aceștia ar fi fost văzuți în gara din Craiova.

Au trecut trei zile de când Marian și Gheorghe Tăbuși, gemeni în vârstă de 15 ani din Târgu Jiu, au dispărut fără urmă. Părinții lor sunt disperați, iar autoritățile au extins căutările în județul Dolj, după ce au apărut informații că adolescenții ar fi fost văzuți la gara din Craiova.

Se conturează acum și un posibil motiv pentru plecarea lor de acasă. În seara zilei de 15 septembrie, cei doi băieți ar fi fost certați de tatăl lor, după ce acesta i-a prins jucând la păcănele. A doua zi, ei ar fi furat o sumă mare de bani din casă, aproximativ 1.000 de euro, și au mers la școală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ultima dată văzuți în troleibuz spre casă

 

Marius Buzerea, directorul Liceului Gheorghe Magheru din Târgu Jiu, a declarat: "După toate cunoștințele noastre, elevii au plecat la finalul orelor de curs, împreună cu alți colegi din clasă. Au urcat în troleu și au plecat spre casă, ultima informație pe care o avem noi despre ei fiind undeva că ar fi fost în troleu în jurul orei 1:45 – 1:50."

Profesorii au menționat că cei doi frați nu au ridicat niciodată probleme de comportament și aveau rezultate foarte bune la învățătură. Acum, polițiștii folosesc toate metodele de căutare disponibile pentru a-i găsi.

Căutări extinse la nivel național

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, a precizat: "Persoanele au fost puse în urmărire la nivel național. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea acestora și rugăm cetățenii care dețin informații care pot duce la identificarea celor doi minori dați dispăruți să anunțe Poliția."

Ultima dată, Marian și Gheorghe ar fi fost văzuți în gara din Craiova. Autoritățile fac apel la populație pentru orice informație care ar putea duce la găsirea lor.

Descrierea celor doi băieți dispăruți

 

Marian Tăbuși are 1,73 metri înălțime, aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă, ochi căprui și păr șaten. La data dispariției, purta un hanorac alb, blugi negri și adidași de culoare albă. 

Gheorghe Tăbuși are 1,71 metri înălțime, aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă cu alunițe, ochi căprui și păr șaten. La data dispariției, purta un hanorac negru, blugi negri și adidași gri. 

Oricine deține informații despre locul în care s-ar putea afla cei doi este rugat să contacteze imediat Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel