George Simion, la Parchetul General. A adus cu el o pereche de cătușe: "Vreau să fac un denunț"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
sursa foto: Inquam Photos / George Călin
sursa foto: Inquam Photos / George Călin

George Simion a ajuns la Parchetul General. Acesta nu a fost chemat, ci a fost dorința lui de a se prezenta. 

George Simion a ajuns la Parchet însoțit de mai mulți simpatizanți și a luat cu el și o perche de cătușe. Acesta s-a luat la ceartă și cu jandarmii.

"N-am fost citat. Vreau să împiedic momentul în care voi fi ridicat de pe stradă. Sunt dispus să cooperez cu orice organ serios. Cer o audiență la procurorul general, la domnul Florența. Miercuri, înainte de alegeri m-a prezentat ca pe un infractor. Vreau să fac un denunț cu privire la mai multe partide care au semnături false. Vreau să se aplice legea în cazul tuturor partidelor. Poate eu am greșit că am fost sincer, însă disperarea e maximă. 

Statul român lucrează doar marţea şi joia. Ce fac mă leg singur? Îmi pun singur cătuşele? Cooperez cu voi. Mi-am adus singur cătuşele. Vreţi şi bici? Hai domnule procuror ştiu că vizionezi live. Coboară! Cheamă-ne! Dacă tu ai anunţat că eu sunt infractor, că am constituit un grup infracţional organizat şi când colo domnule procuror nu vrei să mă audiezi, nu vrei să îmi dai telefonul înapoi. Dă-ne înapoi telefoanele, al meu, al colegilor mei. Azi nu e? Procurorul nu e azi să audieze," a spus George Simion la Parchetul General.

George Simion, la Parchet. Așteaptă să fie primit de procurorul general

 

Acesta a intrat în Parchetul General și se află pe holurile parchetului, în așteptarea unui răspuns. 

Reamintim că potrivit mai multor surse, George Simion ar fi anchetat pentru că l-ar fi ajutat pe Silvestru Șoșoacă să facă rost de cele 100 000 de semnături de care avea nevoie pentru a-și depune candidatura la alegerile europarlamentare. Procurorii însă, nu l-au citat pe Simion, ci l-au citat pe Silvestru Șoșoacă și mai multe persoane care s-ar fi ocupat efectiv de strângerea, sau așa cum sunt acuzațiile, de falsificarea semnăturilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel