Germania. Un bărbat i-a mușcat degetul polițistei care încerca să-l imobilizeze și i-a smuls unghia

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un bărbat a atacat o polițistă în gara Gesundbrunnen din Germania, mușcându-i degetul mare și smulgându-i unghia, în timp ce aceasta încerca să-l imobilizeze. 

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost arestat săptămâna aceasta în gara Gesundbrunnen, după ce a atacat o polițistă, provocându-i o leziune gravă. Incidentul a început când angajații de securitate au solicitat ajutorul poliției federale pentru a expulza bărbatul din gară.

Polițista a fost transferată la spital pentru îngrijiri medicale 

 

La sosirea polițiștilor, bărbatul, care se afla pe sol, a devenit agresiv în momentul în care i-au fost verificate funcțiile vitale. În urma reacției sale, acesta a fost imobilizat de către forțele de ordine. În timpul confruntării, bărbatul a reușit să muște degetul mare al polițistei, smulgându-i unghia.

Polițista a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul, originar din Letonia, a fost supus unui test de alcoolemie care a indicat un nivel de 2,13%. Acesta a fost condus la secția de poliție pentru prelevarea de probe de sânge și este cercetat pentru rezistență în fața autorităților. Poliția federală investighează incidentul și analizează înregistrările video disponibile.

Ce se va întâmpla cu degetul polițistei? Unghia smulsă se poate regenera, dar procesul este îndelungat și poate fi incomod. În mod obișnuit, unghia începe să crească din nou, dar regenerarea completă poate dura între 6 și 12 luni, în funcție de severitatea leziunii și de starea de sănătate a individului. În plus față de durere, zona afectată poate fi sensibilă și predispusă la infecții până când unghia se reface complet. 

Citește și: Un român din Germania a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil. Câteva minute mai târziu a ajuns după gratii

Acest incident aduce aminte de un alt eveniment petrecut în urmă cu câteva săptămâni, când un român a amenințat o polițistă din Germania în limba română. În ciuda barierei lingvistice, polițista a înțeles amenințările și l-a arestat pe loc.

În seara de miercuri - 21 august, în fața unui bar situat în zona Elisabeth-Vorstadt din Salzburg, a avut loc un incident violent între doi bărbați de naționalitate română. Un român de 38 de ani a lovit brusc un compatriot de 35 de ani în față, lăsându-l la pământ, într-o stare gravă. Incidentul a fost semnalat imediat autorităților, iar poliția a intervenit prompt pentru a controla situația.

Forțele de ordine au reușit să-l imobilizeze și să-l aresteze pe agresor fără incidente suplimentare. În timpul arestării, bărbatul a amenințat repetat o polițistă în limba română. Din păcate pentru agresor, polițista vorbea română și a înțeles toate amenințările adresate.

Vezi și: Polițiștii germani, uluiți de un microbuz cu muncitori români: Era o epavă, șoferul beat, iar unul dintre ei era ascuns după un butoi cu varză murată

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel