Germanii, uluiți de o cerință a naționalei României la hotel. Au dat jos toate tablourile de pe pereți și au pus altele cu ei - Galerie FOTO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Foto: FRF
Foto: FRF

Mulți dintre oaspeții hotelurilor din Germania în perioada Campionatului European de Fotbal au avut cereri speciale. Echipa națională de fotbal a României nu a făcut excepție. În timpul șederii în hotelul din Wurzburg, acolo unde naționala și-a stabilit baza, toate tablourile din hotel au trebuit să dispară. Motivul este la fel de curios.

Site-ul german Merkur.de publică un articol în care scoate în evidență o cerință specială a românilor, care au cerut să fie date jos toate tablourile din hotelul în care stau. Echipa națională a României este cazată la Wurzburg în timpul Campionatului European de Fotbal, mai exact la Hotelul Melchior Park. Alegerea acestui hotel nu a fost una întâmplătoare, având în vedere că încă din 2021, hotelul fusese solicitat de Federația Germană de Fotbal (DFB) ca posibilă bază de antrenament.

Regim strict pentru toată delegația României


Echipa a ajuns în cele din urmă la hotel pe 10 iunie. Oricine spera să se poată caza acolo în această perioadă și să întâlnească un jucător al naționalei va fi însă dezamăgit: hotelul este rezervat exclusiv pentru echipa României până la finalul turneului, pe 14 iulie.

Potrivit presei germane, hotelul fost nevoit să ofere mai multe servicii speciale exclusive pentru români. "Este un efort uriaș", spune directorul hotelului Dagmar Wagenpfahl-Lagrange, inclusiv în ceea ce privește cerințele DFB și UEFA.

Hotelul este păzit non-stop de personalul de securitate, iar bucătăria a primit un "catalog de 40 de pagini cu ce și cine are voie să mănânce", spune directoarea.

Românii au cerut ca toate tablourile din hotel să fie înlocuite

 

Potrivit sursei citate, există însă un detaliu care întrece orice curiozitate. Astfel, directoarea hotelului a povestit că angajații ei au fost nevoiți să dea jos tablourile de pe pereți în toate camerele.

Asta pentru că românii și-au adus de acasă propriile tablouri.

Întrebat de ce, fundașul central român Radu Drăgușin a declarat pentru t-online că echipa are "un sentiment de mândrie".

Dacă le va aduce și noroc băieților, asta rămâne de văzut. Ei înfruntă echipa Slovaciei, miercuri, de la ora 19:00, în meciul decisiv pentru continuarea aventurii la Campionatul European.

echipa-nationala-hotel-germania-2

Hotelul le oferă tricolorilor facilități de top

 

Potrivit site-ului FRF, hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegația României, oferă facilități de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor.

AKON Arena, aflat la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu excelent pentru antrenamente. 

Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.

echipa-nationala-hotel-germania

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel