Ghinion pentru un român din Germania: A amenințat o polițistă în română, dar aceasta a înțeles și l-a arestat pe loc

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliția din Germania (Sursa foto: Bundespolizei)
Poliția din Germania (Sursa foto: Bundespolizei)

Un român a fost arestat după ce a lovit un conațional și a amenințat o polițistă în limba română. 

În seara de miercuri - 21 august, în fața unui bar situat în zona Elisabeth-Vorstadt din Salzburg, a avut loc un incident violent între doi bărbați de naționalitate română. Un român de 38 de ani a lovit brusc un compatriot de 35 de ani în față, lăsându-l la pământ, într-o stare gravă. Incidentul a fost semnalat imediat autorităților, iar poliția a intervenit prompt pentru a controla situația.

Forțele de ordine au reușit să-l imobilizeze și să-l aresteze pe agresor fără incidente suplimentare. În timpul arestării, bărbatul a amenințat repetat o polițistă în limba română. Din păcate pentru agresor, polițista vorbea română și a înțeles toate amenințările adresate.

Citește și: Alertele pentru situații de urgență vor răsuna în toată Germania. Autoritățile au programat o zi pentru teste

Agresorul a fost transportat la arestul poliției, unde va rămâne în custodie în timp ce ancheta privind cauzele și contextul altercației continuă. Autoritățile urmează să stabilească circumstanțele exacte care au condus la acest conflict și să ia măsurile legale corespunzătoare.                                                                                                                                                                                 

Într-un caz similar, un român a fost arestat în Germania, după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil, în gara din Munchen. Bărbatul a atins-o pe fese pe femeie și a fugit.  

Potrivit poliției germane, totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 4 iulie, în gara centrală din Munchen. Românul de 40 de ani i-a făcut mai întâi "complimente" unei polițiste federale îmbrăcată în civil. Când i-a spus bărbatului că nu vrea să-i răspundă la avansuri, el a apucat-o de fese și a fugit.                                                                                                                                                          

Vezi și: Trei români din Germania, arestați după ce au fost prinși cum încercau să fure două cărucioare pline de cumpărături

După câțiva metri, polițista l-a ajuns din urmă și l-a reținut până la sosirea colegilor în uniformă. În drum spre secția de poliție, românul a insultat inițial verbal serviciile de urgență și a încercat să rănească un ofițer cu o lovitură de cap.                                                                                                                                                                                                                                                     

Bărbatul a ajuns în fața judecătorului, care a dispus arestarea acestuia. Împotriva bărbatului, care era deja cunoscut polițiștilor, a fost declanșată o anchetă pentru hărțuire sexuală, rezistență față de oamenii legii, amenințări și insulte. Investigațiile au mai relevat că bărbatul hărțuise deja mai mulți călători în acea dimineață și amenințase un angajat al companiei Deutsche Bahn.

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel