Gigi Becali, al treilea accident rutier în mai puțin de un an. De această dată, chiar în fața bisericii pe care o face în Pipera

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Gigi Becali a fost implicat într-un nou accident rutier. Este al treilea în mai puțin de un an. 

Gigi Becali a fost implicat într-un accident în această dimineață. Incidentul a avut loc în fața bisericii din Pipera, pe care o construiește. Este al treilea accident în care este implicat Becali în decurs de un an, scrie GSP.

În mașina lovită de Becali se aflau două femei. Accidentul a fost unul minor și nu s-au înregistrat răniți. Becali a rămas la locul incidentului câteva zeci de minute pentru a evita orice complicații.

Accidentul s-a produs la o zi după ce FCSB a învins echipa Virtus cu scorul de 4-0, în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Gigi Becali e urmărit de ghinioane

 

Este probabil ca cele două părți să fi ajuns la o înțelegere amiabilă, fără intervenția poliției. Nu este prima dată când Becali este implicat într-un astfel de incident rutier. Până la momentul publicării acestui articol, patronul FCSB nu a oferit nicio declarație oficială.

În septembrie 2023, Becali a fost implicat într-un alt accident ușor, când mașina sa Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, a fost lovită în spate în zona Gorjului din București. Nici atunci poliția nu a intervenit.

În noiembrie 2023, Gigi Becali a avut din nou ghinion, fiind implicat într-un accident în timp ce se întorcea de la biserica din Pipera, pe centura Capitalei. În încercarea de a evita o coliziune, a intrat cu Rolls-Royce-ul într-un șanț, fisurându-și o coastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel