Gigi Becali anunță că toți jucătorii de la FCSB sunt de vânzare

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gigi Becali a anunțat că orice jucător de la FCSB este de vânzare. 

Gigi Becali nu mai încearcă să păstreze jucători, așa cum făcea altă dată la FCSB. Acesta a anunțat că orice jucător este de vânzare, iar primul pe care vrea să-l vândă este chiar vedeta echipei, cel care a reușit și golul calificării în grupele Europa League. Este vorba despre Darius Olaru.

"Păi dacă Olaru are ofertă de 800 000 de euro salariu din Turcia, eu ce să fac? Dacă intram în grupele Champions League puteam în câțiva ani să fac echipă bună. Cât îți dă? 800 000? Păi uite îți dau eu 600 000 în România și poate așa nu mai pleca. (...)

Orice jucător care are ofertă corectă, pleacă! Nu am ținut niciodată în 20 de ani. Am ținut vreodată? Țin la orgoliul meu de echipă, dar am fost vreodată narcisist? Niciodată! Nu poți bloca viața unui om, viitorul lui, să-l ții tu, că ai nevoie de el. Nu. Lasă-l, tată!" a spus Gigi Becali la România TV, după meci.

De asemenea, Gigi Becali spune că Darius Olaru va pleca pentru oricine oferă cinci milioane de euro pe el, pentru că aceasta ar fi valoarea lui reală. 

Întrebat despre câți bani încasează și dacă a făcut calculul Becali a mai spus:

"Cred că doi ani și jumătate ne-am asigurat bugetul fără să mai dau eu nici un ban la echipă". 

După numeroase critici, atacantul Daniel Popa a primit în sfârșit laude din partea patronului Gigi Becali

"Popa a luptat, l-am văzut. Avem lot numeros, ca să putem participa în ambele competiții. Care e diferența între Lixandru și Șut, Baba și Edjouma? Dar dintre Băluță și Baeten, sau chiar Luis Phelipe? Nici nu știm care e mai bun! În Băluță aveam mare încredere, dar nu a contat în prima repriză. Am vrut să-l schimb în minutul 22. Zic la mișto," a spus Becali.

Patronul FCSB spune de asemenea că în cele din urmă va încasa 6 milioane de euro pe Florinel Coman după ce clubul din Qatar la care l-a vândut nu a plătit suma în timpul agreat. 

FCSB, calificare în prelungiri

 

Reamintim căFCSB s-a calificat în mod dramatic în faza principală a Europa League, după ce a învins echipa austriacă LASK Linz cu 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa a doua a play-off-ului.

După egalul 1-1 obținut la Linz, Darius Olaru a fost eroul serii, marcând golul decisiv în minutul 90+3.

Fotbalistul Darius Olaru a declarat, după victoria obținută, că este extrem de mulțumit că a reușit să înscrie în ultimele minute, ceea ce a asigurat calificarea echipei sale în grupele Europa League.

„A fost un meci foarte greu, dar știam la ce să ne așteptăm. Suntem fericiți că am reușit să marcăm pe final și să ne calificăm. Acum trebuie să fim pregătiți pentru faza grupelor. Am muncit din greu pentru acest moment, nu doar în ultimele două luni, ci încă din sezonul trecut. Am câștigat campionatul tocmai pentru astfel de calificări și pentru a juca în grupe. Suntem foarte bucuroși că am ajuns aici,” a declarat Olaru pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel