Gigi Becali confirmă 'planul Hrebenciuc' pentru prezidențiale: "M-a sunat și mi-a zis să-l băgăm pe Simion în turul doi"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB și se retrage din fotbal (Sursa foto: Youtube)
Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB și se retrage din fotbal (Sursa foto: Youtube)

Planul "Hrebenciuc" dezvăluit de PNL care susține că PSD ar urma să forțeze intrarea lui George Simion în turul al doilea al alegerilor prezidențiale a fost confirmat de Gigi Becali. 

Se pare că și Viorel Hrebenciuc s-a întors și lucrează ca strateg în PSD, din cele povestite de Gigi Becali. Acesta din urmă spune că e prieten foarte bun cu Hrebenciuc și a relatat o discuție telefonică cu acesta. Hrebenciuc i-a propus lui Becali să fie făcute toate eforturile pentru ca George Simion să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale. De ce? Pentru că toată strategia PSD pentru susținerea candidaturii lui Marcel Ciolacu pentru alegerile prezidențiale se concentrează în jurul ideii de a-i aduce în turul doi cel mai facil adversar. Simion ar fi acesta pentru că lumea l-ar privi ca pe un naționalist extremist, iar majoritatea populației ar vota contra liderului AUR. 

Iată ce a povestit Gigi Becali: 

"M-a sunat Viorel Hrebenciuc și mi-a zis așa: hai bă Gigi să-l băgăm pe Simion în turul doi. Acum o lună jumate m-a sunat. Eu sunt prieten bun cu Hrebenciuc. E fratele meu, a rămas singurul meu prieten adevărat dintre toți prietenii mei. E caracter adevărat. A zis băi Gigi, hai să-l băgam pe Simion în turul doi. Eu i-am zis, ok, hai să-l băgăm în turul doi, dar să nu vă apucați apoi să-l atacați pe Simion. Să-i lăsăm să se bată să vedem cine e mai puternic. Eu le-am zis că Simion o să vi-l bată măr pe Ciolacu, pentru că Ciolacu nu e politician, el săracu' e un băiat și el p-acolo șa, un băiat bun, că băiat rău nu e," a spus Gigi Becali în direct la Realitatea Plus. 

Scenariile se confirmă

 

Este important de subliniat momentul discuției lui Gigi Becali cu Hrebenciuc. La scurt timp după acest moment, Becali și-a anunțat adeziunea la AUR și faptul că va candida pentru un loc la alegerile parlamentare din partea acestui partid. Este evident că gestul lui Becali nu este decât unul simbolic, acela de a transfera tot capitalul său de imagine către AUR și George Simion pentru viitorul tur al alegerilor prezidențiale. 

Andrei Muraru de la PNL a fost primul care a lansat un scenariu prin care PSD și-ar fi propus să-l propulseze pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale. Acuzațiile lui Muraru merg mai departe. Acesta susține că s-ar fi pus la cale un adevărat mecanism la vot: PSD-ul, prin electoratul captiv și oamenii de încredere ar urma să genereze 20 de voturi la fiecare secție de votare pentru George Simion pentru ca acesta să poată ajunge în turul doi. Astfel s-ar cumula peste 300 000 de voturi obținute artificial de la PSD cu capitalul electoral al lui George Simion pe care este evident că acesta îl deține. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel