Gogonelele verzi sunt de obicei conservate pentru iarnă, dar această rețetă este pentru cei care nu vor să aștepte mult!
Murează gogonelele verzi într-un amestec de oțet, sare, zahăr și apă. Pune-le dimineața în frigider și seara vor putea fi servite pe masă. Simplu, rapid și delicios!
Ingrediente:
gogonele verzi - 1 kg,
morcovi - 2 bucăți,
usturoi - 2 bucăți,
ulei de floarea soarelui - 40 ml,
oțet - 40 ml,
ardei iute, pudră - 5 grame,
zahăr - 10 grame,
sare după gust,
verdeață după gust.
Modul de preparare
Spală bine toate legumele. Curăță morcovii și usturoiul. Se rade morcovul prin răzătoarea coreeană. Trece usturoiul printr-o presă.
Fursecurile cu nucă, dovleac și fără zahăr, un desert sănătos și delicios pentru copii
Combină morcovii cu usturoiul, adaugă zahăr, sare, oțet, ardei iute măcinat, ulei și amestecă bine.
Gogonelele se tai în jumătate și se pun într-un vas. Toarnă deasupra compoziția de legume și verdeața tocată.
Mini tarte cu vanilie - Desertul preferat al familiei tale. Încearcă și tu!
Acoperă vasul cu un capac sau folie și pune-l în frigider pentru câteva ore. Poftă bună!
------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News