Gogoși crocante la exterior și moi în interior. Ingredientul secret ca să le îmbunătățești aluatul. Îndrăznește să le gătești!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Gogoși crocante la exterior și moi în interior. Ingredientul secret ca să le îmbunătățești aluatul. Îndrăznește să le gătești! FOTO: captură video YouTube @CUKit!
Gogoși crocante la exterior și moi în interior. Ingredientul secret ca să le îmbunătățești aluatul. Îndrăznește să le gătești! FOTO: captură video YouTube @CUKit!

Aceste gogoși au o textură destul de rustică: crocante la exterior și aerisite la interior. Odată cu adaugarea ingredientului secret, laptele, în aluatul tău vor fi mai moi și mai catifelate, vor îmbunătăți culoarea exterioară și vor încorpora mai mulți nutrienți în preparat. Îndrăznește să le gătești!

Vă învățăm cum să faceți gogoși cu lapte. Să gătim!

Cum să faci fulgi de zăpadă, un desert din Italia cu adevărat irezistibil

 

Ingrediente pentru a face gogoși cu lapte

 

- 240 de grame de făină

- 100 de mililitri de lapte

- 1 linguriță sare

- 1 linguriță de praf de copt

- 2 linguri de ulei

- ulei pentru prăjit

- zahăr pentru decor.

Fritjeli cu mere. O rețetă mai simplă decât crezi. Încearcă aceste gogoși delicioase pentru toată familia

 

Gogoși cu lapte - Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să încălziți laptele într-un recipient și să dizolvați sarea în el. Faceți o coroană cu făina. Puneți uleiul și laptele călduț în centru.

Integrați ingredientele și frământați până obțineți o chiflă moale și netedă, care nu se lipește de degete. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se odihnească 20 de minute.

Formați gogoșile. Pe cele tradiționale rotunde le poți face adunând chifle mici și turtindu-le sau mai poți întinde tot aluatul cu un sucitor și le poți tăia în forma pe care o preferi, triunghiulară, dreptunghiulară sau pătrată. Înțepați fiecare bucată cu o furculiță și faceți o tăietură în centru.

Se încălzește uleiul pentru prăjit într-un recipient adânc. Prăjiți gogoșile câteva minute până se rumenesc.

Când le scoateți, lăsați-le pe hârtie absorbantă și stropiți cu zahăr.

Acum poți încerca aceste gogoși delicioase cu lapte. Hai să mâncăm ! Spuneți-ne în comentarii ce vi s-a părut despre această rețetă.

Gogoși cu portocale, fragede și pufoase. Sunt ușor de făcut și rezistă câteva zile în stare perfectă. Încearcă chiar azi această rețetă simplă!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt  
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel