Gogoși cu bere. Rețetă veche de 100 de ani. Ușor de preparat și deosebit de pufoase

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
gogosi_cu_bere
gogosi_cu_bere

Gogoși cu bere este un desert delicios care nu ar trebui să lipsească din caietul de rețete al unei gospodine. Pregătiți aceste gogoși moi și pufoase la micul dejun! Suntem siguri că o să vă placă. Ele se prepară rapid și ușor, din ingredientele, care se găsesc, de obicei, în frigiderul și bucătăria fiecăruia.

Aveți nevoie de 250 ml de bere, 250 ml de apă minerală, 1ou, 250 grame brânză de vaci, făină cât cuprinde,1 plic zahăr vanilat.

Pui într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și omogenizezi bine. Adaugi făina în ploaie și amesteci încontinuu până ce obții un aluat omogen, ca o smântână groasă.

Citeste si: Bomboloni. Rețeta gogoşilor pufoase din Italia. Secretul desertului care te va cuceri

Cu o lingură, pe care o uzi de fiecare dată, iei din aluat și dai drumul compoziției în tigaia cu ulei încins, formând astfel gogoșile.

Când sunt prăjite, le scoți pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Pui gogoșile pe un platou și le pudrezi cu zahăr vanilat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel