Gogoși cu brânză dulce, moi, pufoase și rapide. Bat de departe papanașii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Gogoși cu brânză dulce, moi, pufoase și rapide. Bat de departe papanașii
Gogoși cu brânză dulce, moi, pufoase și rapide. Bat de departe papanașii

Gogoșile cu brânză dulce sunt moi, pufoase și bat de departe papanașii. Se pot servi cu smântână, dulceață, sos de ciocolată sau zahăr pudră. 

Gogoși cu brânză dulce - Ingrediente

 

Citește și Omletă de cartofi, rețeta uimitoare fără ouă care te va cuceri

300 gr brânză de vaci

50 gr zahar

1 plic zahar vanilat

1 ou

230 g făină

1 linguriță rasă bicarbonat, ulei

un praf de sare.

Citește  și: Prăjitură din 3 ingrediente, fără zahăr. Cea mai căutată rețetă în pandemie: E mai apreciată decât celebrul Tort Napoleon

 

Gogoși cu brânză dulce - Mod de preparare

 

Brânza de vaci, oul, zahărul, zahărul vanilat și praful de sare se amestecă într-un vas până se omogenizează. 

Făina se amestecă cu bicarbonatul și se adaugă treptat până obțineți un aluat pe care îl scoateți și-l frământați puțin pe masa înfăinată. În final obținem un aluat compact nelipicios.

Aluatul îl împărțiți în 6-8 bucăți din care se formează coarde de grosimea degetului pe care le veți tăia în bastonașe de aproximativ 5 cm.

Într-o tigaie puneți ulei destul de mult, până la jumătate, și când se încinge prăjiți gogoșile.

Când sunt rumene le scoateți pe o hârtie prosop. 

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel