Gogoși delicioase, gata în cinci minute. Ai nevoie de un ou și un măr și festinul culinar e gata

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Gogoși delicioase, gate în cinci minute. Ai nevoie de un ou și un măr și festinul culinar e gata
Gogoși delicioase, gate în cinci minute. Ai nevoie de un ou și un măr și festinul culinar e gata

Vă plac merele și vreți o rețetă delicioasă pe care să o faci mereu? Gogoșii cu mere sunt răspunsul potrivit poftelor tale. Pregătirea acestor gogoși este rapidă și ușoară și, de fapt, aluatul nici nu va trebui să dospească. O să vă placă această rețetă din prima clipă, iar copiii se vor bate cu adulții pentru ultima bucățică din farfurie.

Ingredientele de care avem nevoie pentru această rețetă sunt:

1 măr,

300 de grame de făină,

6 grame praf de copt,

80 grame de zahăr vanilat,

stafide - după gust,

2 linguri de ulei,

½ linguriță de sare,

scorţişoară - după gust,

125 de grame de iaurt,

vanilie - după gust,

2 linguri de zahar

 

Gogoși delicioase, gate în cinci minute. Ai nevoie de un ou și un măr și festinul culinar e gata. Pregătirea

 

Într-un bol sparge un ou și adaugă zaharul, împreuna cu vanilia, sarea și iaurtul. Apoi amestecăm ingredientele cu un tel de mână. Turnați uleiul și începeți din nou să amestecați. Adăugați făina și praful de copt. În acest moment lucram compoziția cu o spatulă și, apoi, continuam să frământăm aluatul cu mâinile.

Încercați și: Gogoși pufoase cu scorțișoară, desertul perfect pentru pofticioși. O rețetă secretă cu mai puține calorii

 

Când am obținut un aluat moale, îl punem deoparte și începem să curățăm mărul de coajă. Apoi, mărul se dă prin răzătoare și se toarnă peste aluat. Adăugați stafidele și frământa din din nou, pentru a combina ingredientele. Când aluatul este gata, îl transferăm într-o punga de patiserie.

 

Vă sugerăm și: Tartă cu mere și ciocolată, moale ca un nor. Un desert senzațional, gata în 5 minute

 

Apoi punem pe aragaz o tigaie adâncă și încingem uleiul. Când uleiul este încins, turnăm conținutul pungii de patiserie în tigaie, împărțind aluatul cu ajutorul foarfecelor de bucătărie. În mod evident, încercăm să facem, biluțe de aceeași dimensiune.

 

Puteți prepara și: Beignets, gogoși franțuzești pufoase și aromate. Probabil cea mai bună rețetă de gogoși

 

Când gogoșile devin aurii, de dau printr-un amestec, în timp ce sunt încă fierbinți, printr-un amestec de zahăr și scorțișoară. Gogoșile gata se așează pe un platou, pe care ați așternut un prosop de hârtie.  Acum nu mai rămâne decât să ne servim, împreună cu toată familia, lângă un pahar de lapte sau ceai aromat. Poftă bună tuturor!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel