Gogoși pufoase cu scorțișoară, desertul perfect pentru pofticioși. O rețetă secretă cu mai puține calorii

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Gogoșile sunt populare în întreaga lume, fiind un desert pufos, aromat și delicios pe care îl putem umple cu ce ne place: frișcă, gem sau cremă de ciocolată.

Pentru a pregăti aceste gogoși delicioase cu scorțișoară, trebuie doar să urmați câțiva pași foarte simpli, pe care îi vom prezenta mai jos. Important de menționat este că, datorită rețetei speciale, aceste gogoși nu conțin multe calorii, astfel că nu trebuie să vă luptați și să încercați să faceți față ispitei.

Ingrediente

1 cană făină 
1 linguriță de praf de copt
1 linguriță de scorțișoară 
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
lapte de migdale neîndulcit
zahăr și unt
1 linguriță de extract de vanilie 

PENTRU ORNAREA CU SCORȚIȘOARĂ ȘI ZAHĂR
zahăr granulat
4 lingurițe de scorțișoară 
 
Mod de preparare


Preîncălziți cuptorul la 180°C și ungeți o tavă pentru gogoși cu spray de gătit. Într-un bol mare, bateți împreună făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. 

Într-un bol mediu, bateți împreună laptele de migdale, zahărul, untul și vanilia. Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă până când se combină. Puneți aluatul în forma de gogoși pregătită. 

Coaceți până când marginile sunt aurii și mijlocul este întărit, aproximativ 10 minute. Scoateți gogoșile din tavă și lăsați-le să se răcească ușor pe un grătar de răcire. 

Într-un castron mediu, combinați zahărul și scorțișoara. Se presară ușor gogoșile cu zahărul cu scorțișoară cât sunt încă calde.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel