Gogoșile acestea sunt bijuterii. Se fac imediat din brânză de vaci. Mănânci și mai vrei!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Gogoșile acestea sunt bijuterii. Se fac imediat din brânză de vaci. Mănânci și mai vrei! FOTO: captură video YouTube @Ольга Матвей
Gogoșile acestea sunt bijuterii. Se fac imediat din brânză de vaci. Mănânci și mai vrei! FOTO: captură video YouTube @Ольга Матвей

Gogoșile cu brânză de vaci sunt un vis din copilărie. Descoperă rețeta simplă a unui desert minunat și rapid de preparat.

Gogoși din brânză de vaci - Ingrediente

 

- brânză de vacă - 300 de grame

- ouă - 2 bucăți

- zahăr - 3 linguri

- făină - 4-5 linguri

- apă minerală - 0,5 linguriță

- oţet sau suc de lămâie 0,5 linguriță

- ulei vegetal pentru prajit

- zahar pudră pentru decor.

Calzone moi și pufoase, le vei îndrăgi instant! Cu efort minim, vei pregăti un desert delicios pentru întreaga familie!

 

Gogoși din brânză de vaci - Mod de preparare

 

Mai întâi, bateți ouăle cu zahărul. Adaugă brânza de vaci, făina cernută, apa minerală stinsă cu oțet sau suc de lămâie. Amestecați totul bine.

Luați din masa rezultată cu o linguriță și, rulând-o în făină, coborâți-o ușor în uleiul vegetal fierbinte. Se prăjește până se rumenește. Scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a scăpa de excesul de grăsime.

Gogoșile cu brânză de vaci gata pot fi stropite cu zahăr pudră.

Poftă bună! 

Arepas din porumb. Cea mai delicioasă gustare, din ingrediente deloc costisitoare. Cu efort minim, vei pregăti o bunătate ce va stârni o avalanșă de laude!

 

Vezi și 

 

Gougeres - pentru gustul celor dragi, gata în doar câțiva pași. Iata cum faci gogoși deosebite din parmezan și unt

 

Gougeres sunt gogoși din brânză tipice din Franța, în special din regiunea Burgundy, unde de obicei sunt preparate cu brânză Gruyere sau Comté. De data aceasta haideți să pregătim Gougeres cu parmezan. O rețetă ușoară și delicioasă.

A cucerit milioane de gospodine: Cel mai bun aluat pentru gogoși. Rețeta pas cu pas ca să îți iasă pufoase. Noteaz-o acum!

Ingrediente pentru prepararea gougeres

- 2 ouă

- 370 mililitri de apă

- 75 de grame de parmezan

- 75 de grame de făină

- 40 de grame de unt

- 1 praf de nucșoară

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper.

Citește continuarea AICI...

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt         
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g         
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G          

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel