Horoscop chinezesc pentru 7-13 august. Iepure, te afli într-o situație delicată. Cocoș, ești împovărat de o problemă. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru 7-13 august. Iepure, te afli într-o situație delicată. Cocoș, ești împovărat de o problemă. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop chinezesc pentru 7-13 august. Iepure, te afli într-o situație delicată. Cocoș, ești împovărat de o problemă. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Citește pe ȘtiriDiaspora sfaturile spirituale bazate pe horoscopul chinezesc pregătit pentru această săptămână. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Zi (șobolan), Chou (bou), Yin (tigru), Mao (iepure), Chen (dragon), Si (sarpe), Wu (cal), Wei (oaie), Shen (maimuță), You (cocoș), Xu (câine), Hai (porc).

Șobolan. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Nu are rost să concurați în mod constant cu cineva în domeniul muncii pentru a vedea cine rezistă mai mult, deoarece acest lucru nu poate decât să vă epuizeze. Vei fi trezit la o reflecție serioasă despre cum să fii în armonie cu natura și să te eliberezi de grijile inutile. Nu te baza pe soluții peste noapte la toate problemele tale, ci ia totul cu calm. Vei vorbi puțin, dar vei arăta ce vrei să spui prin acțiunile tale. Duminică va trebui să fii mai flexibil acasă și nu uita să îți asculți intuiția.

Cheia ta: ai grijă de tine!

Culoarea care te face să te simți mai bine: albastru deschis

Bou. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Vei dori să te întâlnești cu prietenii sau familia, așa că nu aștepta să își amintească de tine, fă primul pas și vei face legătura mai simpatică. În ceea ce privește cariera, vei avea destul timp să aduni toate informațiile de care ai nevoie și să te pregătești pentru sarcina dificilă care te așteaptă. Sâmbătă te vei gândi să schimbi ceva în ceea ce privește aspectul tău, obiceiurile alimentare sau activitățile sportive. Vei fi prea vorbăreț, așa că ai grijă să nu dezvălui ceva important în mod inutil.

Cheia ta: nu visa prea mult cu ochii deschiși!

Culoarea care te face să te simți mai bine: verde

Tigrul. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Un răspuns clar la ceva care te deranjează de mult timp îți va permite să faci cu îndrăzneală un nou plan și să găsești persoana care te poate ajuta să obții rezultatele potrivite. Vineri abia aștepți să se termine anumite angajamente, dar nu va fi atât de ușor. Mai întâi va trebui să pui un plus de energie într-o chestiune importantă. Veți fi încăpățânați, mai ales cei care sunt nemulțumiți de ceva vreme într-o relație. Nu aveți un ego atât de ridicat sâmbătă și duminică, pentru că vă va ține mult timp.

Cheia ta: vei fi dornic de schimbare!

Culoarea care te face să te simți mai bine: roșu

Iepure. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Nu te îngrijora dacă te afli într-o situație delicată, deoarece o anumită experiență și convingerea că poți să te descurci te pot ajuta. Vei fi foarte stresată în domeniul carierei, dar tot te vei dovedi descurcăreață și adaptabilă. În compania prietenilor, schimbările prin care ai trecut te vor face să simți că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și vei fi deosebit de surprinsă să auzi zvonuri. De asemenea, veți fi deranjat de faptul că nu veți fi complet independent, așa că încercați să vă afirmați cât mai repede independența.

Cheia ta: trezește-te la perseverență!

Culoarea care te face să te simți mai bine: maro

Dragon. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Ceva ce se va întâmpla marți te va îndruma să iei decizii mai bine informate în toate domeniile. Acolo unde nu te simți cel mai bine, vei crea o stare de spirit prietenoasă. Cu o abordare caldă, veți construi relații bune și la birou, chiar și cu un coleg cu care v-ați supărat în mai multe rânduri. Așteaptă-te la complicații și neînțelegeri sâmbătă, deoarece mintea ta va continua să se întoarcă și să se îngrijoreze de ceea ce ai fi putut face diferit. În ceea ce privește rezolvarea problemelor de familie, duminică vei simți o diminuare a tensiunii.

Cheia ta: decizii importante!

Culoarea care te face să te simți mai bine: alb

Șarpe. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Te așteaptă o zi de marți încărcată, deoarece simți că cineva care nu este înțelegător vrea de la tine mai mult decât poți face față de fapt. Nu te lăsa intimidat, vei fi în stare să faci față oricărei sarcini, dar unele vor fi foarte obositoare. Va fi o energie pozitivă în jurul tău la sfârșitul săptămânii, mai ales în domeniul dragostei, unde există oportunități minunate și pentru cei singuri. Calea de urmat va fi să acceptați lucrurile așa cum sunt și să intrați în contact cu subconștientul vostru. Intrarea în contact cu tine însuți te va conduce cu siguranță spre o perioadă mai bună.

Cheia ta: nu-ți fie teamă să fii diferit!

Culoarea care te face să te simți mai bine: roz

Calul. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Îți vei croi drum spre victorie cu apucături sincere. Respingeți ceea ce nu vă place și cultivați ceea ce vă inspiră. Te vei gândi la atuurile pe care nu le-ai folosit până acum și la oamenii care îți pot ușura o situație importantă. Multe idei noi se vor instala în mintea ta prin discuții neangajante. Nu vă temeți să le evidențiați, deoarece veți fi entuziasmat. În zona emoțiilor, schimbările vor fi foarte lente și vor necesita mult mai multă răbdare. Sensibilitatea va fi o trăsătură de evitat.

Cheia ta: permite-ți să simți!

Culoarea care vă face să vă simțiți mai bine: verde

Oaie. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Fii mai deschis la oportunități, nu știi niciodată în ce se pot transforma pe termen lung dacă ai încredere în ele. O situație plăcută îți readuce curajul, chiar dacă într-un mod oarecum neobișnuit, dar îți va permite să începi în sfârșit să lupți pentru ceea ce ți-e cel mai drag la inimă. Sfârșitul de săptămână aduce unele probleme personale, nu în ultimul rând pentru că pur și simplu nu asculți pe cineva. Poate că este timpul să începi să ai mai multă încredere și să discuți lucrurile. Chiar dacă o situație te va împovăra, vei putea învăța multe din ea.

Cheia ta: Redu-ți așteptările!

Culoarea care te face să te simți mai bine: portocaliu

Maimuță. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Problemele tale actuale sunt psihologice, așa că încearcă să uiți de lucrurile pe care nu le poți rezolva. În schimb, privește în jurul tău și începe să socializezi cu oameni încrezători, care te vor încânta cu umorul lor. Pe plan amoros, ai grijă să nu pierzi prea mult timp cu presupunerile, deoarece acest lucru te-ar putea costa scump pe termen lung. Folosiți bunul simț, deoarece sâmbătă și duminică vor exista persoane care vor dori să vă submineze încrederea într-un fel sau altul. Aceasta ar putea fi experiența care să vă dea de gândit.

Cheia ta: ascultă-ți gândurile!

Culoarea care vă face să vă simțiți mai bine: galben

Cocoș. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

Adevărul care se apropie va fi neașteptat și puțin neplăcut. Ești împovărat de o problemă de prea mult timp și trebuie să o rezolvi cât mai repede. Cum nu este chiar atât de simplu, va trebui să îți faci un plan mai bun. Nimic nu se va schimba atâta timp cât tu rămâi în umbră, așa că scoate adevărul și sugestiile la iveală cât mai curând posibil. Economisește-ți energia și rămâi fidelă ție însăți. Vine timpul pentru schimbări în domeniul relațiilor private. Fă pur și simplu ceea ce ți se cere în prezent, doar atunci totul va funcționa în direcția corectă. Vei depăși tensiunea cu capul sus.

Cheia ta: perseverează până la capăt!

Culoarea care te face să te simți mai bine: albastru închis

Câine. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

O discuție interesantă vă va înveseli zilele și vă va crea condiții mai bune pentru dvs. Pasiunea va pune stăpânire pe emoțiile adormite, trezindu-le chiar și pe cele mai reticente. Joi este un moment excelent pentru a începe o colaborare care te-ar putea duce la rezultate foarte favorabile. Nerăbdarea ta se diminuează treptat, iar liniștea se apropie, ceea ce va fi un semnal excelent pentru progresul personal. Sâmbătă vei dori să te distrezi relaxat și tu, dar încearcă neapărat să-ți răsfeți imaginația la fiecare pas, iar aceasta va fi una bogată.

Cheia ta: găsește adevărul!

Culoarea care te face să te simți mai bine: maro

 

Porc. Horoscop chinezesc 7-13 august

 

În mediul de lucru, ceea ce te va împovăra cel mai mult este faptul că nu reușești să găsești un punct comun, chiar dacă ai făcut ajustări la anumite lucruri care au fost o piedică. Este momentul să faci acel pas la care te gândești analitic de multă vreme. Vei dori să te odihnești, dar chestiunile de afaceri se vor tot aduna. Vei fi extrem de agitat și nerăbdător. Până când nu te vei decide ce te bucură cu adevărat sau te tentează să faci, nu pune prea multă presiune pe cei din jur. Duminică veți începe să aveți din nou încredere și să credeți.

Cheia ta: fii conștient că timpul se scurge!

Culoarea care te face să te simți mai bine: roșu carmin

 

---------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

  - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel