Horoscop, duminica, 3 martie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Zilele acestea, Scorpionii  pot intalni anumite moduri pasiv agresive de manipulare de la oameni civilizati si stilati la care nu te-ai fi asteptat. Capricornii înca sunt in asteptarea semnalelor potrivite din mediul inconjurator. 

BALANTA

Tu stii ca unele lucruri nu vor fi rezolvate daca vorbesti prea mult, iar pentru tine este important sa iti mentii prioritatile si sa ramai in contact cu cei pe care ii iubesti. Ceva te impinge adanc in solitudine ca sa gasesti raspunsurile cautate. Unele din cele mai bune lucruri ale vietii se intampla cand te intalnesti cu tine insuti. Ia-o de la zero, nu iti subestima oponentii si pe cei ce stau in fata ta. Nivelul tau de pace depinde foarte mult de importanta anumitor relatii din viata ta. Ramai calm si incearca sa asculti chiar daca unele cuvinte sunt ascutite si daunatoare.

 SCORPION

Zilele acestea poti intalni anumite moduri pasiv agresive de manipulare de la oameni civilizati si stilati la care nu te-ai fi asteptat. Ai nevoie sa iti cunosti care iti sunt propriile nesigurante si tendinte sa intorci lucrurile in beneficiul tau fara sa iti exprimi clar pozitia. Ca sa ajungi cu bine la ce iti doresti, ai nevoie de claritate la inima si minte. Protejeaza-te de cei care nu doresc sa te conecteze cu tine la nivelul la care ai nevoie ca sa cresti si sa fii in acord cu inima ta. Fii sincer cu tine.

SAGETATOR

In anumite orase din lume, exista sistem de metrou construit dar niciodata folosit. Asa te poti simti si tu despre anumite aspecte pe care le-ai lasat in urma de prea mult timp, desi le-ai dezvoltat ca sa iti fie de folos. Daca ele vin sa te bantuie, rezolva-le acum ca sa iti imbunatatesti calitatea vietii si sa iti reamintesti de ce esti capabil. Desi iti doresti iubire, s-ar putea sa simti clipe mai distante acum. Poate nu te simti in dispozitia de a merita ceea ce ti se ofera de catre lumea in care traiesti. Insa, priveste frumusetea din jur si iti vei ajusta vibratia.

CAPRICORN

Inca esti in asteptarea semnalelor potrivite din mediul inconjurator. Sa stii ca schimbarea pluteste in aer, ar putea fi putin intarziata din pricina unor circumstante in afara controlului tau. O poti simti intens si adanc. Nu iti arunca la cos noile oportunitati care te vor satisface pe deplin cu conditia sa le vezi. Ceea ce ai nevoie acum este cu mult mai adanc decat credeai candva. Permite-ti sa simti ce este si urmeaza calea oriunde te duce. Ai incredere in ceea ce simti !

VARSATOR

Viata ta amoroasa poate inflori zilele acestea, dar poate fi si dificila sau cu elemente critice la un moment dat. Ai incredere ca totul va evolua spre ce e mai bine, constient de adevaratul potential pe care il au relatiile in viata ta. Trebuie sa iti mentii picioarele pe pamant ca sa faci lucrurile posibile in lumea reala. Unii pot sa nu vada implicarea ta in aspecte relevante. Nu o lua personal, intelege-le limitarile. Inima ta iti indica care iti este calea buna. Nu ai nevoie de nimeni sau de nimic altceva drept indicator de incredere.

PESTI

Te simti cam distras de multe lucruri care se intampla in jurul tau si ai nevoie sa iti gasesti claritate si focus. Sunt multe lucruri valoroase din viata ta pe care incerci sa le mentii in echilibru si daca pui prioritatile corect, vei sti ce ai de facut mai intai si unde este cel mai eficient sa iti investesti timpul. Desi energia ta poate fi cam scazuta, te simti ca si cum cureti lucruri reziduale din sistemul tau ce sunt acolo de multa vreme. Nu te teme de schimbare acum, pentru ca ea va conta pentru viitorul tau.

Citeste mai multe pe sfatulparintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel