Horoscop financiar pentru 20-26 decembrie. Săgetătorii, sfătuiți să fie atenți la acte: ar putea rămâne fără bani. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop special. Norocul și banii vor zâmbi pentru aceste cinci zodii până la sfârșitul lunii aprilie: Succesul bate la ușă
Horoscop special. Norocul și banii vor zâmbi pentru aceste cinci zodii până la sfârșitul lunii aprilie: Succesul bate la ușă

În timp ce mulți își doresc un an mai bun în plan sentimental, cu mai multe momente fericite și sănătate pentru cei apropiați, unii preferă să fie mai pragmatici și să se gândească la bunăstare financiară.  Astrele dezvăluie ce zodii din horoscop vor avea parte de succes în plan financiar, în  săptămâna 20-26 decembrie.

Berbec - Orice proiect al cărui scop este succesul financiar se va dovedi a fi de succes, așa că nu este nevoie să ezitați. Începeți cu curaj implementarea proiectelor, pe care din cauza complexității și laboriozității lor, l-ați abandonat cu ceva timp în urmă. 

Taur - Momentul este favorabil negocierilor cu șefii, mai ales dacă doriți să cereți o mărire de salariu. În această săptămână, conducerea va fi bine deschisă, așa că va semna majorarea salariului.

Gemeni - Este necesar să lucrezi în continuare la realizarea visului tău, care mult timp părea un scop de neatins. Acum însă împrejurările se vor așeza într-un mod atât de favorabil încât va trebui să crezi în miracole, inclusiv în cele de o natură materială. 

Horoscop. Zodiile care vor avea noroc de Crăciun. Nativilor din aceste semne li s-ar putea schimba viața complet

 

Rac -  Momentul este favorabil tranzacțiilor financiare de orice complexitate. Este recomandat să plătiți facturile, inclusiv facturile de utilități, conturi bancare deschise și depozite. În plus, veți primi dividende.

Leu - În această săptămână, tranzacțiile financiare vor avea succes, dar trebuie să mențineți un echilibru între  cheltuieli și câștiguri. Astrele vă mai sfătuiesc să fiți atenți la actele pe care le veți semna.

Fecioară - În acest moment, este necesar să mergeți cu încredere spre obiectivul stabilit, fără a acorda atenție obstacolelor, altfel norocu, inclusiv cel financiar, va fi de partea voatră. 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor întâlni sufletul pereche în această iarnă

 

Balanță - Acțiunile financiare, sunt programate pentru acest moment, sunt slab combinate cu riscul, prin urmare este mai bine să calculați orice acțiune. Doar în acest caz puteți conta pe profit. 

Scorpion - Faceți acte de caritate, mai ales în această săptămână. Toate faptele bune, făcute în acest moment, se vor întoarce foarte repede ca un bumerang și vor oferi reprezentanților zodiei o existență confortabilă și avantajoasă material. 

Săgetător - Este mai bine să refuzați tranzacțiile financiare. În acest moment, există probabilitatea de a face o greșeală mică, dar  enervantă, care vă va aduce pierderi.

 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului vor avea noroc în carieră în această iarnă. Nativii vor fi avansați în funcții importante

Capricorn  - Nu ar trebui să acceptați o muncă simplă, pentru care vi se promite bani mulți.  Ați putea cădea într-o capcană, așa că fiți atenți! Trebuie să te gândești de mai multe ori înainte de a spune „da”, ca ulterior să nu regreți. 

Vărsător - Cei care vor să câștige bani înainte de Anul Nou trebuie să acționeze în conformitate cu binecunoscutul principiu „mai multă acțiune, mai puține cuvinte”. Nativii nu vor putea comunica cu numeroși prieteni, care pleacă în vacanțe.   

Pești - Astrele vă sfătuiesc să nu cheltuiți banii imediat de vă intră în cont. Așteptați un pic, apoi puteți achiziționa daruri pentru rude și prieteni. Este important să vă amintiți despre aparatele electrocasnice, dacă vreți să faceți o achiziție majoră. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel