Horoscop pentru duminică, 25 august 2024. Vărsător, vine un obstacol neașteptat. Previziuni complete 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Vă prezentăm horoscop pentru ziua de duminică, 25 august 2024. 

Pentru Pești se anunță o zi și o perioadă de succes, în schimb Vărsătorii se vor lovi de un obstacol neașteptat. Iată previziunile pentru toate zodiile, pentru ziua de duminică: 

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În plan emoțional, te poți relaxa, însă alte aspecte ale vieții tale ar putea fi mai stresante. Protejează-ți intimitatea și nu permite altora să te invadeze.

Horoscop  Taur (21 aprilie – 20 mai)

O rană veche încă doare, dar prietenii te ajută să te vindeci. Fii atent la ceea ce se întâmplă și rămâi conștient de emoțiile tale. La locul de muncă, tensiunile cresc, așa că ai grijă la ceea ce spui.

Horoscop Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Deși nu ai motive reale să fii suspicios, îți este greu să te relaxezi complet. Ești într-o situație în care atât tu, cât și ceilalți, ați avut de suferit. Încearcă să vezi lucrurile în ansamblu și să te liniștești.

Horoscop  Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă te confrunți cu decizii importante în carieră, simțul practic și calmul interior îți vor fi de ajutor. Te tentează să ieși din casă și să petreci timp cu alții, ceea ce ar putea fi o alegere bună.

Horoscop Leu (23 iulie – 23 august)

Ești foarte concentrat pe muncă, dar partenerul tău ar putea să simtă că neglijezi partea emoțională a relației. În loc să vă certați, încercați să găsiți un consens. 

Horoscop Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Luna îți este favorabilă, așa că o criză mică se va rezolva rapid, poate chiar cu ajutorul unei îmbrățișări. Ești mulțumit de realizările tale în muncă și finanțe, ceea ce îți îmbunătățește starea de spirit.

Horoscop Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Problemele sunt atenuate de cineva care te cunoaște bine. Ascultă-ți corpul și vei descoperi resurse nebănuite. Schimbările sunt inevitabile, așa că e important să îți controlezi impulsurile și să rămâi vigilent.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Luna și Venus te încurajează să fii mai blând și mai atent în relația de cuplu. Ai putea primi vești despre bani sau datorii, iar în dragoste, încearcă să fii mai puțin impulsiv.

Horoscop Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Cu ajutorul unui prieten sau al unei rude, vei depăși obstacolele care îți apar în cale. Păstrează-ți calmul! Frica de schimbare te poate face să ratezi oportunități importante.

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astăzi, în loc să te dedici muncii, vei acorda mai multă atenție sentimentelor. E o zi de duminică în care te vei simți liniștit și mulțumit, datorită celor dragi.

Horoscop Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Un obstacol neașteptat te face să îți pierzi claritatea. Un mic inconvenient poate părea o mare problemă, iar unii ar putea să îți reproșeze lipsa de hotărâre. Luna te predispune la conflicte, chiar și pe teme vechi.

Horoscop Pești (20 februarie – 20 martie)

Determinarea te va duce la succes. Ai parte de câștiguri maxime în activitățile care contează cel mai mult pentru tine. Luna și Saturn îți pun în valoare talentele naturale, iar empatia ta față de cei din jur este la cote maxime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel