Horoscop pentru miercuri, 28 august. Gemeni, vine un semn clar. Capricorn, tensiuni în familie

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Vă prezentăm horoscopul pentru ziua de miercuri, 28 august 2024. 

Berbec. 21/3 – 20/4

Nu te baza prea mult pe promisiunile de ajutor din partea familiei sau a prietenilor, care se pot dovedi inconsecvente. Bazează-te pe punctele tale forte. În relația de cuplu plantezi semințele corecte, apoi aștepți cu răbdare să culegi roadele.

Taur. 21/4 – 20/5

Cu sprijinul Lunii și Soarelui, îngrijirea casei, gestionarea angajamentelor de muncă și relaxarea în compania celor dragi devin mai ușoare. Reflectează și alege domeniul pe care îl consideri prioritar pentru o acțiune țintită și decisivă, favorizată de Lună.

Gemeni. 21/5 – 21/6

Opoziția Venus-Neptun te pune în fața unor dileme puțin explorate. Stai pe loc și așteaptă, un semnal clar va apărea. O mai mare conștientizare a nevoilor tale cele mai profunde te va ajuta să iei deciziile corecte.

Rac. 22/6 – 22/7

Armonioasă cu Soarele, Luna te sprijină mai ales în profesia ta. Dacă ești implicat în proiecte ambițioase și non-competitive, vei culege satisfacții. Mediul familiar te face să te simți protejat și în siguranță, dar dorința de schimbare se manifestă în interiorul tău.

Horoscop 28 august 2024

 

Leu. 23/7 – 23/8

O atmosferă propice pentru a te concentra pe sarcini oarecum plictisitoare, dar care necesită o rezolvare rapidă. Starea ta de spirit poate fi afectată, dar încearcă să transformi starea proastă în virtute. Gândește-te la tine ca la o persoană liberă să se exprime mai creativ, explorând hobby-uri și activități noi.

Fecioară. 24/8 – 22/9

O zi de miercuri cu contraste puternice în relațiile cu partenerul, colegii sau cei dragi. Familia îți oferă stabilitate și, chiar dacă întâmpini dificultăți sau regrete, vei reuși să te descurci. Pune energie nouă în circulație, căutând colaborări constructive care să susțină nevoia ta de concret.

Balanță. 23/9 – 22/10

Găsește un domeniu de aplicare pentru calitățile tale raționale, mișcându-te cu încredere în sine, gata să renunți la credințe sau preconcepții. Rămâi flexibil, dar alege cu atenție situațiile care îți pot oferi stimuli pozitivi.

Scorpion. 23/10 – 22/11

Cu complicitatea Lunii, situația se anunță promițătoare. Angajamentele sunt îndeplinite cu ușurință, iar timpul liber îl poți dedica celor dragi. Venus și Neptun intră în scenă, jucându-ți un truc prin intermediul unor pretendenți insistenți.

Săgetător. 23/11 – 21/12

Venus în opoziție cu Neptun aduce o zi marcată de confuzie. Inconsecvența partenerului tău te deranjează cel mai mult. Gândirea critică trebuie încurajată. Nu te teme să pierzi teren; restabilește o viziune clară asupra lucrurilor.

Capricorn. 22/12 – 20/1

Atmosfera de azi este un pic rece din cauza unei anumite chestiuni tensionate în familie. Îndreaptă-ți atenția către chestiuni practice; starea proastă va trece. Dacă pleci într-o călătorie, protejează-te de evenimente neașteptate, evitând improvizațiile și organizându-te bine.

Vărsător. 21/1 – 19/2

O zi de miercuri monotonă. Fără surprize, puțin entuziasm și o mare, mare dorință de a sta acasă, visând cu ochii deschiși la călătorii și dragoste. Motivațiile confuze și voința șovăitoare pot fi cauzate de oboseală sau plictiseală, dar sunt trecătoare.

Pești. 20/2 – 20/3

În această situație delicată pentru cuplu, plină de îndoieli și indecizii, familia te liniștește și îți oferă tot sprijinul. Va fi suficient? E posibil să simți puțin stres dacă te simți blocat emoțional, fără să poți alege între două opțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel