Horoscop săptămânal 5 august - 11 august 2024. Taur, situație ciudată, dar adevărată. Leu, te odihnești

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
sursa foto: Freepik
sursa foto: Freepik

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 august 2024. 

Săptămâna începe pe 5 august cu două tranzite speciale în semnul Fecioarei. Venus și Mercur retrograd în Fecioară deschid această perioadă. Tranzitul lui Venus aduce autocritică pozitivă și o dorință de îmbunătățire personală. Pe de altă parte, Mercur retrograd semnalează o perioadă de provocări și gânduri secundare.

Pe 8 august, Mercur va fi în conjuncție cu Venus, oferindu-ne oportunități de clarificare. Această zi, 8/08/2024, este considerată o zi portal, cu numărul 8 apărând de trei ori (2+2+4=8).

Horoscop pentru săptămâna 5 - 11 august 2024

Horoscop Berbec pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Te așteaptă o săptămână plină de jocuri și distracție, dragă Berbec. Nu sunt prevăzute probleme speciale la orizont, așa că profită de această perioadă pentru a te relaxa și a te bucura de timpul liber.

Horoscop Taur pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Ciudat, dar adevărat, dragă Taur. În această săptămână, vei emana pace și liniște, fiind un exemplu de calm pentru cei din jur. Fii un punct de referință pentru ceilalți și ajută-i să găsească echilibrul interior.

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Energia este cuvântul tău al săptămânii, dragă Gemeni. Ai multe de realizat și te vei simți motivat să finalizezi lucrurile pe care nu ai reușit să le termini până acum. Profită de această energie pentru a progresa în proiectele tale.

Horoscop Rac pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Îndoielile și nesiguranța nu lipsesc, dragă Rac, dar acestea ar putea fi măturate de un val de iubire și afecțiune. Lasă-i pe cei dragi să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți regăsi încrederea.

Horoscop Leu pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

După o săptămână plină de pasiune, este momentul să te odihnești, dragă Leu. Acordă-ți timp pentru a-ți recupera energia și a-ți oferi o pauză necesară pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Venus în semnul tău te face mai inclinat decât oricând spre iubire, dragă Fecioară. Cu toate acestea, Marte te-ar putea determina să spui ceea ce gândești fără a raționaliza. Fii atent la cuvinte și încearcă să fii diplomatic.

Zodii. Predicții pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Situația se îmbunătățește treptat, dragă Balanță. În această săptămână, te vei confrunta cu reflecții profunde, dar pasiunea va fi forța dominantă. Permite-ți să explorezi aceste emoții și să te apropii de cei dragi.

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Dragă Scorpion, poți răsufla ușurat. Această săptămână îți oferă oportunitatea de a-ți recăpăta controlul asupra vieții tale. Profită de acest răgaz pentru a-ți pune ordine în gânduri și sentimente.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Săptămâna aceasta va fi printre cele mai liniștite ale anului, dragă Săgetător. Este posibil să nu ai chef să faci nimic și să rămâi pasiv, așteptând ca lucrurile să se întâmple. Încerca să îți recapeți motivația și să profiți de această perioadă pentru introspecție.

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

În sfârșit, un răgaz pentru tine, dragă Capricorn! Săptămâna aceasta vei fi mai relaxat și mai deschis ca niciodată. Profită de această perioadă pentru a te bucura de momentele simple și a te reconecta cu cei dragi.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Cuvântul săptămânii tale este victoria, dragă Vărsător. Ai multă energie și îți dorești să o folosești pentru a face lucruri importante. Continuă să îți urmezi obiectivele și să te îndrepți cu încredere către succes.

Horoscop Pești pentru săptămâna 4 august - 11 august 2024

Dorința ta de socializare este scăzută, dragă Pești. Preferi să eviți contactul cu oamenii, chiar și cel mai banal. Este în regulă să îți oferi timp pentru tine, dar nu uita de importanța conexiunilor sociale în viața ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel