Horoscop special - 24 noiembrie, Marte intră în Săgetător: Explozie de energie și val de schimbări. Cât de pregătit ești să înfrunți adevărul?

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special - 24 noiembrie, Marte intră în Săgetător: Explozie de energie și val de schimbări. Cât de pregătit ești să înfrunți adevărul? (foto: Freepik.com)
Horoscop special - 24 noiembrie, Marte intră în Săgetător: Explozie de energie și val de schimbări. Cât de pregătit ești să înfrunți adevărul? (foto: Freepik.com)

Perioada în care Marte etse în Săgetător este perfectă pentru a explora lumea din jurul tău, pentru a-ți face un sistem complet de idei despre ea. În 2023, acest ciclu astrologic se derulează în perioada 24 noiembrie - 4 ianuarie.

Momentul ideilor revoluționare și al realizărilor globale vine atunci când Marte se mută în semnul Săgetătorului. Posibile dezacorduri pe scară largă pe bază de ideologie, opinii culturale și religioase. Călătoriile lungi, o schimbare de mediu și de cerc social pot fi foarte utile în această etapă. Ele vă vor oferi ocazia de a vă testa puterea și capacitatea de a rezista dificultăților.

Cu Marte în Săgetător, dăm sens tuturor schimbărilor provocate de Marte în Scorpion. Respiră adânc și îmbrățișează-te pentru că ieșim cu adevărat dintr-un ciclu stresant. Cea mai grea muncă este în spatele nostru. Marte în Scorpion ne-a făcut mai puternici, mai sexy și mai hotărâți. Am avut de depășit niște blocaje serioase, iar acum putem merge mai departe. Corpul și psihicul nostru sunt gata să se vindece.

Horoscop special - 24 noiembrie - 4 ianuarie - Marte în Săgetător



Marte guvernează vitalitatea, puterea fizică și acțiunea decisivă. Este arhetipul războinicului, cu focul curgându-i prin vene. Marte guvernează Berbecul, prima constelație a zodiacului și echinocțiul de primăvară, așa că Marte se simte ca acasă în semnul de foc al Săgetătorului.

2. Marte in S... (2150931867_36993900.jpg)

Când Marte se află în Săgetător, suntem conduși de nevoia de a ne ridica și de a ne asuma responsabilitatea pentru călătoria noastră spirituală și filosofică. Nu mai există resentimente sau rezistență în noi, ci doar entuziasm. Trecem într-o viteză superioară folosind magia optimismului și legea atracției. Priviți cum ritmul vieții se transformă într-o frenezie.

Marte intră în Săgetător aduce energie, valuri de schimbări și adevăruri



Săgetătorul este spontan, mereu pregătit pentru noi experiențe și aventuri. Marte în Săgetător aduce energie veselă, cinetică în corpul nostru. Este atât de multă, încât poate fi ușor să ne lăsăm purtați de val. Puneți toate întrebările importante. Cercetează-te și ascultă-ți corpul.

Ignoranța nu este întotdeauna fericire. La asta trebuie să ne întoarcem acum, în mod colectiv - la întrebarea cât de pregătiți suntem să înfruntăm împreună Adevărul. Pentru a supraviețui și a prospera în flăcările Săgetătorului, trebuie să fim mai cinstiți cu noi înșine și să îi tragem pe ceilalți la răspundere mai deplin. Despre asta este vorba la curtea supremă a Săgetătorului, unde bastoanele de aur strălucesc în lumina Adevărului. Nu este vorba doar despre aventură și curiozitate. Este vorba despre curajul de a te uita în ochi și de a face ceva în acest sens. Este vorba despre acțiune. Este vorba despre conectarea gândurilor, cuvintelor, intențiilor și acțiunilor împreună. Despre asta este vorba în ceea ce privește adevărata schimbare.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel