Acest tip de cunoștințe te va ajuta să nu greșești data viitoare când vrei să prepari un fel de mâncare, chiar și atunci când este un preparat foarte simplu. Trebuie doar să ții cont care sunt ierburile care se potrivesc cel mai bine cu fiecare dintre aceste bucăți de origine animală.
Folosirea unor condimente sau ierburi aromatice poate face diferența între o masă „normală” și una „gurmet”; și chiar, poate evoca arome care să-ți aducă aminte de copilărie.
Dacă ești nou în bucătărie sau pur și simplu vrei să devii un expert, dar încă nu știi ce ierburi să folosești cu fiecare carne, este timpul să oferi abilităților tale de gătit un plus care, fără îndoială, te va surprinde!
Ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte
Rețineți, acestea sunt ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte.
Pește. În cazul peștelui și fructelor de mare, se recomandă cimbru, pătrunjel, coriandru sau maghiran. Acestea sunt ierburi care sunt considerate „moi”.
Carne roșie. Dacă vrei o aromă puternică, îți recomandăm să asezonezi cu piper, rozmarin, epazote sau foi de dafin pentru ca preparatele tale să fie mai mult decât delicioase.
Pasăre. Datorită consistenței și aromei sale naturale, această carne moale se potrivește foarte bine cu alte ierburi moi precum măghiran, pătrunjel, coriandru sau cimbru.
Nu ignora aceste recomandari și observa cum, datorită acestor ierburi aromatice, îți poți îmbunătăți aroma mâncărurilor cu până la 100%.
Încearcă și Amestecă bicarbonat de sodiu cu turmeric. Masca de aur pentru piele cu un efect extraordinar
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News