II Spaghetti integrale cu sos de tartufo și ciuperci champignon

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Este indicat să se folosească spaghetti integrale datorită faptului că sosul creat din smântână e destul de dulce.

Ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • Sos de tartufo 50 gr.,
  • 320 gr. spaghetti integrale,
  • 100 gr. smântână,
  • 300 gr. ciuperci champignon,
  • parmigiano reggiano,
  • sare, piper.

 

Mod de preparare:

 

Într-o tigaie întinsă, cu capac, se prajesc ciupercile tăiate felii, în puțin ulei de măsline și jumătate de pahar cu vin alb. După ce s-au rumenit puțin, se adaugă smântâna cu jumătate de pahar cu apă și se lasă să fiarbă pentru circa 10 minute. Când s-a format sosul, se adaugă crema de tartufo, fără a mai fierbe sosul creat. Se fierb pastele integrale în apă multă, puțin sărată, și se amestecă cu sosul. Cantitatea de parmigiano se pune în funcție de gustul fiecăruia, dar nu foarte mult, pentru a nu acoperi aroma de tartufo.

 

E indicat să se folosească spaghetti integrale datorită faptului că sosul creat din smântână e destul de dulce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel