Italia: Un român petrecea prea mult timp în balconul locuinței. Polițiștii au intervenit și i-au stricat căsnicia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii din Ancona, Italia, au stricat afacerea unui cupplu de români, când au decis să investigheze de ce bărbatul este mai tot timpul văzut în balconul locuinței.

Zi după zi, un bărbat de aproximativ 40 de ani, de naționalitate română, era închis de partenera sa pe balconul casei, în mod consimțit. Anchetele ulterioare au făcut posibilă înțelegerea motivelor înțelegerii dintre cei doi români.

Polițiștii au reușit să intercepteze un număr de telefon utilizat adesea din interiorul apartamentului. Așa că un agent sub acoperire a reușit să intre ân locuință, după ce a pretins că este un client și cată servicii sexuale de la femeia care locuia acolo. De îndată ce a intrat ân casă și a constatat cum sunt organizate lucruruile, acesta i-a chemat pe colegii săi în ajutor, care au descoperit că bărbatul statea pe balcon și „veghea“, în timp ce soția sa, o româncă de 21 de ani, primea clienți în apartament, cu care întreinea relații sexuale cintra-cost, potrivit centropagina.it.

În realitate, românul în vârstă de 40 de ani, chiriaș al apartamentului a fost de acord cu acest modus operandi și a înlesnit la practicarea prostituției de către femeie. Dinamica a fost întotdeauna aceeași: Clientul ajunge și ea își închide partenerul pe balconul casei pentru a-l întoarce doar la sfârșitul performanței sexuale. O alegere conștientă, consimțită și împărtășită de cei doi. Povestea a fost mereu aceeași și s-a repetat începând cu iulie 2019, au constatat autoritățile.

Cei doi români aunt acum judecați de magistrații din Parchetul competent din Ancona, considerându-i responsabili pentru infracțiunile prevăzute și pedepsite de legea privind practicarea, respectiv înlesnirea  prostituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel