Imagini emoționante: Armata română îi urează succes Naționalei de fotbal de Ziua Drapelului. Hai România! VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
 Imagini emoționante: Armata română îi urează succes Naționalei de fotbal de Ziua Drapelului. Hai România! VIDEO / Foto: Facebook
Imagini emoționante: Armata română îi urează succes Naționalei de fotbal de Ziua Drapelului. Hai România! VIDEO / Foto: Facebook

De Ziua Drapelului, Armata Română a transmis un mesaj emoționant echipei naționale de fotbal a României, încurajându-i pe tricolori înaintea ultimului meci din grupa E de la Euro 2024.

„Vă mulțumim frumos pentru susținerea voastră și pentru tot ceea ce faceți pentru România! Să ne bucurăm azi împreună! #RomaniaLaEuro2024 #GeneratiaDeSuflet” a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale, alături de o filmare cu soldați români fluturând drapelul național.

Soldați români din toate colțurile lumii s-au mobilizat pentru a ura succes României la meciul cu Slovacia. Au fost prezenți militari din Polonia, Spania, Africa (EUTM RCA), Curtea de Argeș, Sibiu, Constanța, București, Bacău, Predeal și Vârful Negoiu.

 

 

Meciul decisiv dintre Slovacia și România va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00, la Frankfurt

 

Este un moment crucial pentru naționala României, care se află pe primul loc în grupă după primele două meciuri. Tricolorii au obținut o victorie categorică împotriva Ucrainei, cu scorul de 3-0, dar au suferit o înfrângere în fața Belgiei, 0-2.

În cazul unei victorii în meciul de diseară, România va termina grupa pe primul loc, asigurându-și astfel calificarea în fazele superioare ale competiției. Atmosfera este încărcată de emoție și speranță, atât pentru jucători, cât și pentru fani, care așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluția echipei lor.

Ziua Drapelului adaugă un plus de semnificație acestei confruntări sportive. Mesajul de susținere din partea Armatei Române subliniază unitatea și spiritul de solidaritate care îi înconjoară pe tricolori. Este un simbol al mândriei naționale și al respectului reciproc între diferitele segmente ale societății românești.

Naționala României, supranumită „Generația de Suflet”, a demonstrat deja că are potențialul și determinarea necesare pentru a face față provocărilor. Meciul cu Slovacia este așteptat cu nerăbdare de toți suporterii, care speră să vadă o nouă victorie a echipei lor.

Cu moralul ridicat de mesajele de susținere și cu ambiția de a aduce glorie țării lor, tricolorii sunt pregătiți să dea totul pe teren. România este cu ochii pe ei, iar întregul național va urmări cu sufletul la gură desfășurarea acestui meci crucial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel