Imagini virale. Românii au făcut o horă uriașă la Munchen după victoria naționalei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Imagini virale. Românii au făcut o horă uriașă la Munchen după victoria naționalei / Foto: TikTok
Imagini virale. Românii au făcut o horă uriașă la Munchen după victoria naționalei / Foto: TikTok

O horă uriașă românească a luat cu asalt străzile din Munchen după ce naționala de fotbal a României a obținut o victorie răsunătoare. 

Imagini virale publicate pe TikTok surprind momentul în care fanii români, de la mic la mare, s-au adunat în zona de terase a capitalei bavareze pentru a celebra triumful echipei lor. Într-o atmosferă de sărbătoare, aceștia au dansat pe muzică live, cântată de un lăutar la saxofon, creând o scenă plină de energie și entuziasm.

Videoclipul postat pe rețeaua socială TikTok a devenit rapid viral, acumulând peste 19 mii de aprecieri și generând peste 300 de comentarii. Comentariile utilizatorilor reflectă emoția și mândria resimțite de românii de pretutindeni.

„Cea mai mișto nație din Europa suntem. Plini de voie și la bine și la rău”, a scris un utilizator, în timp ce altul a adăugat: „Ce frumoooos... Trăiască ROMÂNIA! Trăiască toți ROMÂNII din toate colțurile lumii!”.

 

„Impresionant până la lacrimi”

 

Românii și-au manifestat extazul, atât prin momente de dans și muzică, cât și prin lacrimi de fericire. Un alt comentariu a subliniat impactul emoțional al momentului: „Impresionant până la lacrimi, nu se poate descrie în cuvinte. Felicitări românii mei de pretutindeni!”.

Chiar și germanii au rămas marcați de bucuria românilor. Presa locală a scris despre atmosfera creată de suporterii români la primul meci al naționalei noastre la Campionatul European din Germania.

„Fanii români îți fac pielea ca de găină! Este deja unul dintre cele mai emoționante momente la acest Campionat European!”, s-a scris în cotidianul Bild.

Horă românească, dansul tradițional care unește oamenii, a fost simbolul perfect al unității și bucuriei românilor aflați departe de casă. Aceștia și-au arătat sprijinul și dragostea față de echipa națională de fotbal și față de țara lor într-un mod care a captivat atenția tuturor. Momentul a fost cu atât mai special cu cât a adus împreună români de toate vârstele.

 

@lesbogdan10 #romania #euro24 #munchen ♬ sunet original - lesbogdan10

 

--------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel