Incident aerian grav. Urechile și nasurile pasagerilor au început să sângereze în timpul zborului

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto iustrativ (Sursa: Freepik)
Foto iustrativ (Sursa: Freepik)

Incident grav la bordul unui zbor Delta Air Lines. Mai mulți pasageri au sângerat din cauza unei probleme de presurizare a cabinei.

Pasagerii zborului Delta Air Lines 1203, operat cu un Boeing 737-900, au trecut prin momente de panică după ce aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență în Salt Lake City, la doar câteva minute după decolare, din cauza unei probleme de presurizare, relatează publicația franceză Le Figaro.

Incidentul a provocat disconfort fizic sever în rândul pasagerilor. "Au început să ne doară foarte tare urechile. Toată lumea din jurul nostru își ținea urechile. Urechile oamenilor au început să sângereze, nasurile lor au început să sângereze,” a declarat Jaci Purser, un pasager aflat la bord, pentru CNN.

Acesta a adăugat: "Am auzit un pic de aer ieșind și apoi a început să bubuie. Mi-am atins urechea și am văzut sânge ieșind."

Potrivit companiei aeriene, cel puțin zece persoane au avut nevoie de evaluare medicală sau de tratament imediat. Din fericire, nu au fost raportate răni grave în urma incidentului.

Delta Air Lines și-a cerut scuze pasagerilor afectați prin intermediul unui purtător de cuvânt: "Le prezentăm scuze sincere clienților noștri pentru experiența pe care au avut-o pe zborul 1203 pe 15 septembrie."

Compania a informat, de asemenea, că pasagerii rămași au fost plasați pe un alt zbor, în timp ce tehnicienii au reușit să remedieze problema de presurizare a cabinei.

Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a anunțat deschiderea unei anchete pentru a stabili circumstanțele incidentului. Acest eveniment vine pe fondul unui șir de incidente recente care au implicat Delta Air Lines. Pe 10 septembrie, o altă aeronavă a companiei a lovit cu vârful aripii coada unei alte aeronave pe pista Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Începând cu mai 2024, Administrația Federală a Aviației din SUA a raportat nu mai puțin de paisprezece incidente implicând aeronavele Delta Air Lines. Cu toate acestea, compania nu este responsabilă pentru toate aceste situații. În 2023, de exemplu, o aeronavă Delta a trebuit să se întoarcă din cauza unei urgențe medicale provocate de un pasager.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel