Influencerul Andrei Versace, găsit mort în locuința sa din București

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Andrei Versace, găsit mort
Andrei Versace, găsit mort

Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online sub numele de "Andrei Versace", a fost găsit mort în apartamentul său din București.

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul său dintr-un complex de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au raportat un miros greu de suportat dinspre apartamentul acestuia. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov a intervenit pentru spargerea ușii locuinței, descoperindu-l pe Pârvan fără semne vitale. Nu au fost găsite urme de violență.

Poliția Capitalei, comunicat privind decesul tânărului

 

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei - Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel