Insula Iubirii 2024. S-au schimbat regulile la sosirea în Thailanda

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Începe un nou sezon de "Insula Iubirii", luni, 15 iulie, la Antena 1. 

O întorsătură neașteptată a avut loc la "Insula Iubirii", la scurt timp după sosirea cuplurilor în Thailanda, subliniind imprevizibilitatea acestui sezon. Cel mai intens test de fidelitate, care va debuta luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Antena 1, a adus un moment dramatic fără precedent în cele opt sezoane. Fără niciun avertisment și complet surprinși, partenerii au fost separați într-un moment total neașteptat.

În debutul celui de-al optulea sezon, "Insula Iubirii" le-a arătat celor cinci cupluri cât de șocantă poate fi experiența. Fără nicio idee despre ce urma să se întâmple, majoritatea partenerelor nu au avut timp să își ia rămas bun de la iubiți, iar anunțul lui Radu Vâlcan le-a lăsat mute de uimire.

 „Dragile mele, de acum începe testul vostru aici, pe Insula Iubirii! A sosit momentul să faceţi cunoştinţă cu vila în care veţi locui următoarele 21 de zile, dar nu singure, nu cu partenerii voştri, ci alături de ispite!”, le-a dezvăluit Radu. Astfel, cel mai fierbinte reality show şi-a arătat încă o dată adevărata faţă: paradisul în care emoţiile ating cote ameţitoare, fiecare relaţie riscă în orice clipă „să ia foc” şi adevărul iese la iveală întotdeauna!

Insula iubirii, luni 15 iulie pe Antena 1

 

„Nu mă aşteptam nicio secundă!”, „Toate am fost şocate, chiar nu ne aşteptam!”, „Nu pot să cred că nu am apucat nici să îmi iau ” sau „A fost şocant, mai ales că mie îmi place să ştiu dinainte ce se va întâmpla!”, au fost doar câteva dintre declaraţiile fetelor, la puţin timp de la sosirea în Thailanda.

"Insula Iubirii" a demonstrat încă o dată cât de imprevizibilă poate fi. Cele cinci cupluri curajoase, care au acceptat să intre în cel mai dificil test al relațiilor, abia acum înțeleg că provocările abia încep și că nimic din ceea ce urmează nu va fi simplu sau confortabil. Un lucru este clar: niciun plan făcut acasă nu poate anticipa realitatea de pe insulă. Reacțiile concurentelor și ale partenerilor lor vor putea fi urmărite în premiera noului sezon "Insula Iubirii", luni, de la 20.30, la Antena 1.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel